0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ин витро октомври и ноември 2008
« Отговор #60 -: Септември 08, 2008, 16:18:27 pm »
Здравейте и от мен!
Аз днес бях на първичен преглед при доктор Владимиров. Планът е да действаме с октомврийския цикъл. Дотогава ще пия Марвелон до към 24,25.09 и започваме с изследванията. За първи път ще ми е и да ви кажа честно малко ме е страх най-вече как ще реагирам на стимулацията. Мислех да си взимам отпуск за двете седмици след трансфера, но доктора ме убеди, че няма смисъл. Мисля да си ходя през цялото време на работа(ако всичко е наред) и само са пункцията и трансфера да си взема по един ден отпуск. Хайде УСПЕХ на всички! :D
« Отговор #61 -: Септември 08, 2008, 18:09:11 pm »
Здравейте отново и от мен :)
Днес бях на преглед при доктор Владимиров, и тъй като днес ми е 5 ти ден от цикъла оставаме за октомври. Сега назначи изследвания за момчето:
- SDI тест,
- отново разширена спремограма  / чудя се защо след като в клиниката имаме 7 инсета и сме със отлични показатели при мъжа ми/
- вирусология
- и кръвна група
Аз съм на преглед на 16.09 и тогава ще назначи и иследвания за мен.
Истината е, че много се притеснявам, до сега с инсетата нямах никакви притеснения... а сега ми се е свило сърцето.
« Отговор #62 -: Септември 08, 2008, 20:38:17 pm »
Момичета много сериозна групичка се заформи.Есента е прекрасен сезон.Магичка ,знаех си аз,че много скоро ще се завърнеш в отбора.Много успех ти пожелавам,със бебеправенето и в семеен план.Моят доктор ми каза,че не познава една жена която мечтае да стане маика и да не е станала.По един или друг начин.При някои просто отнема повече време.Късмет момичета,много скоро да завалят +тестове .Вярвам в това.Мече а дано си права.Ще се разбере на края на седмицата.Даи боже на всеки ,че и на мен такива сладури като твоите.ПУ ПУ да са ти живи и здрави.
« Отговор #63 -: Септември 08, 2008, 22:17:53 pm »
Успех на всички започващи и на всички чакащи резултат.Много +тестове.Аз правих инвитро август,и засега всичко е наред.На 3ти септември ми беше първия кръвен 10 дена след трансфер на 5ти ден.Трансвер на 23 август на 2 бластоцита.Бета номер едно-397 бета номер две днес 987.Още не смея да се зарадвам,но маи наистина се случва.
Честито...,честито....,честито...!!! :blowingdust: :blowingdust2:
Много :crossfingers: за безпроблемни 9 месеца!!!
« Отговор #64 -: Септември 08, 2008, 22:53:12 pm »
Цитат
Теди ти май си при Стаменов - може да се засечем на 12.
Да, при него съм. Дано се засечем. Аз съм за 8.30 сутринта.
« Отговор #65 -: Септември 09, 2008, 13:20:26 pm »
Май ще се разминем - аз съм за 14.30/при Персенска/Нищо другия път може би.И моята процедура се очартава за октомври.И аз ще правя ендометриални биопсии.
« Отговор #66 -: Септември 11, 2008, 10:24:33 am »
Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала. На 29.09 съм за Диферелин при д-р Персенска.Какво представлява процедурата - просто една инжекция, или...? Лежи ли се след това? Извинявам се за глупавите въпроси, но нямам време да изчета всичко :oops:
На всички успели - лека и безпроблемна бременност и здрави бебета на финала.
На опитващите все още - успех!
*
« Отговор #67 -: Септември 11, 2008, 12:42:22 pm »
Здравей Делфинче,
Да,диферелина е просто една инжекция и не се лежи след нея.20 дни след него започва стимулацията.До тогава не правиш нищо особено.Аз получавах топли вълни по едно време,но не знам дали са от диферелина.
Успех! :D
« Отговор #68 -: Септември 11, 2008, 13:05:05 pm »
Благодаря,elliq.
*
« Отговор #69 -: Септември 11, 2008, 14:43:48 pm »
20 дни след него започва стимулацията.

Зависи от протокола, мила. Ако си по дълъг и не си с депо (т.е. еднократна инжекция), а микро дози, не се чака толкова, а около 5 дни след поставянето на диферелина се почва и със самата стимулация. Док най-добре ще ти обясни. Няма нищо страшно и ти желая огромен успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #70 -: Септември 11, 2008, 19:01:10 pm »

Зависи от протокола, мила.
Опс,не се сетих,съжалявам за пропуска!
« Отговор #71 -: Септември 11, 2008, 20:43:04 pm »
здравейте момичета
аз от доста време само четях ,но сега ще се запиша в тази темичка ,още повече ,че и при мен започнаха нещата. За първи път ми е , икси ,на 37год. и с диагноза намален яйчн. резерв.На 09.09 ми биха еднократната инжекция (Decapeptyl)и чакам да ми дойде менстр. и да започваме стимуто.Докторът   ми даде и рецептата за лекарствата- Menogon и Gonal.Стискам палци всички да успеем и догодина да гушкаме бебенца.
Очакваме те бебче
*
« Отговор #72 -: Септември 11, 2008, 20:55:33 pm »
boiger,много късмет ти желая и дано скоро се похвалиш за успешна процедура! :crossfingers:

« Отговор #73 -: Септември 11, 2008, 21:55:43 pm »

Зависи от протокола, мила. Ако си по дълъг и не си с депо (т.е. еднократна инжекция), а микро дози, не се чака толкова, а около 5 дни след поставянето на диферелина се почва и със самата стимулация. Док най-добре ще ти обясни. Няма нищо страшно и ти желая огромен успех!
По дълъг протокол ще съм. Сега, като отида, ще разбера как ще процедираме. Благодаря за подкрепата.
*
« Отговор #74 -: Септември 12, 2008, 00:01:01 am »
Здравейте момичета,ето ме вече в къщи след лапаро+хистероскопия.Резултатът:прекъснати тръби и изчистени вътрематочни полипи.В средата на следващия цикъл ще отида на преглед,а на по-следващия започваме стимулация.Само дето незная кога ще е следващия цикъл,защото на 06.08. ми биха Дефирилин.Ако някой знае,моля за информация,предварително благодаря.И успех на всички в процедури. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #75 -: Септември 12, 2008, 13:57:01 pm »
Здравейте момичета,
С напредването на времето започва да ме хваща малко страх. Моля, за малко информация относно стимулацията - какво е усещането, има ли много странични ефекти, става ли ви лошо? Съжалявам ако не е тук мястото. Ще ви чакам да ми пишете.
Успех на всички! :D
*
« Отговор #76 -: Септември 12, 2008, 14:26:17 pm »
Здравей,Miriam.Няма страшно.Отначало ако имаш блокираща инжекция Decapeptyl от нея може да получаваш горещи вълни,но после минава.Самата стимулация и по точно инжекциите не болят особено ако се поставят в корема,накрая на стимулацията усещаш напрежение и тежест в яйчниците,но и това не е болка за умиране.
Пожелавам успех на всички.
*
« Отговор #77 -: Септември 12, 2008, 15:44:43 pm »
Звучи успокояващо! asi73, благодаря ти за бързият отговор! :lol:
*
« Отговор #78 -: Септември 13, 2008, 13:54:04 pm »
Днес говорих със д-р Сариев на 3.10 ще ми сложи депо инжекция и така ще стартира третото ми по ред икси.До сега  съм била на къс протокол и малко не ми е ясно но надявам се всичко да мине добре и накрая да сбъднем своята така дългоочаквана мечта,да забременея и да ни се роди здраво дете а може и две.Между другото все си мечтая за близнаци но каквото е рекъл господ.
*
« Отговор #79 -: Септември 13, 2008, 14:46:18 pm »
Branka,дано това е твоя последен опит и мечтата ти за близнаци се сбъдне.Желая ти го от все сърце!Успех! :crossfingers: :bighug: