0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #580 -: Октомври 14, 2008, 14:03:08 pm »
тити, на тебе кой ден от стимулацията ти е? Защото мойте в понеделник на седми ден бяха около 17-18бр., но най-големите бяха 13мм и затова продължаваме. Дано да не е много дълго, защото вече нямам търпение. Така като ви чета, че вече финализирате и направо настръхвам и искам и мойто време да идва. Хайде УСПЕХ!!! :D
« Отговор #581 -: Октомври 14, 2008, 15:44:51 pm »
lora110  :bighug: :babyflips: :babyflips: :babyflips:
« Отговор #582 -: Октомври 14, 2008, 17:46:45 pm »
Благодаря ви за подкрепата  :bighug:
*
« Отговор #583 -: Октомври 15, 2008, 00:22:34 am »
Лора, браво на теб! Много добри резултати! Само така до финала.

Много късмет на всички момичета!

« Отговор #584 -: Октомври 15, 2008, 08:56:22 am »
Лора, супер! Резултатите до тук са ОК. Нека продължават и занапред така!

А, Aubergine, аз не мисля, че се "превъзнасям"! И не е нужно да се пада от високо - то като си е успешен опита - просто продължаваш напред!
Аз така го чувствам и не мисля, че е лошо като тръгваш с положителна настройка към процедура!

А на мен вчера ми мина сондажа и стартирах с декапептил 0,1. Сега да видим след като ми показаха как се бият инжекциите, дали ще се престраши моя милост сама да се боцка  :lol:

На всички в процедурки - стискам палци!
И да има много положителни тестчета !
« Отговор #585 -: Октомври 15, 2008, 09:19:43 am »
Лора, браво на теб! Много добри резултати! Само така до финала.

Много късмет на всички момичета!

:bighug:
*
« Отговор #586 -: Октомври 15, 2008, 10:09:35 am »
Здравейте!Днес започнах с инжекциите-пурегон.Аз съм пациентка на д-р Сариев в МД Варна.За сега съм доволна от организацията и най вече отношението на доктора а това е много важно.Успех на всички в процедура,дано скоро да станем мами!
« Отговор #587 -: Октомври 15, 2008, 10:19:31 am »
Успех, Бранка!
Нека този опит бъде успешен!

А намери ли си прегнил или ти го замениха с друго лекарство.
Аз вчера бях във Варна и понеже ми казаха, че прегнила го няма по аптеките, ми казаха да си купя Оветрил /дано го изписах правилно/.
Същото ли е като прегнила? Не съм го ползвала до сега.
*

Aubergine

« Отговор #588 -: Октомври 15, 2008, 11:05:40 am »
Здравейте,
бях  на преглед, пораснали са с средно с по 3 мм фоликулите. Май има и някакви нови по 9 мм, но не разбрах точно, ще видя днес във файла. Лигавицата ми е 8 мм, докторът е много доволен и това ми е достатъчно. :) Каза да не се притеснявам, че стават бавно нещата при мен - ако има нещо притеснително щял да ми каже, засега всичко е наред.

barbaron0708, за превъзнасянето имах предвид единствено себе си и собствените си усещания, всички се чувстваме по различен начин. Никого не съм искала да обидя. И аз съм положително настроена - вече.

Branka успех!

Късмет на всички и наистина бъдете по-позитивни! :grouphug:
*
« Отговор #589 -: Октомври 15, 2008, 11:06:03 am »
Аз вчера бях във Варна и понеже ми казаха, че прегнила го няма по аптеките, ми казаха да си купя Оветрил /дано го изписах правилно/.
Същото ли е като прегнила? Не съм го ползвала до сега.
По принцип го водят , че е по-добро, но е и по-скъпо, някъде към 80-90лв. мисля. Единственото радостно за мен беше, че се бие подкожно и успях да си го сложа сама.   :D Успех!
« Отговор #590 -: Октомври 15, 2008, 11:16:52 am »
Благодаря за информацията, Пета! Всъщност цената е 95лв.

А, Aubergine, радвам се, че си успяла да се настроиш положително! А ти всъщност кой ден ти е от стимулацията? И при мен нещата се движат по-бавно по принцип, но това е добре според докторите. Важно е да са добре узрели яйцеклетките при пункцията! Не е важно колко дни ще ги стимулират.
Стискам ви палци, момичета!
*

Aubergine

« Отговор #591 -: Октомври 15, 2008, 11:25:21 am »
barbaron0708, днес ми е 12-ти ден. Още в началото, когато на трети ден от цикъла отидох, той каза, че при мене няма никакво значение  времето, в смисъл  на продължителност и т.н. Аз съм без блокаж, с изкуствено предизвикан цикъл, ако това има някакво значение.
Кажи за сондажа - на мен не ми е правен такъв :)

И както вчера писах, че нямам странични ефекти, така изведнъж ми се отвори необичаен апетит :|
« Отговор #592 -: Октомври 15, 2008, 11:50:03 am »
За сондажа - зависи в коя клиника си.
Аз съм при Александров - Варна и там правят сондаж. Този път при мен мина супер безпроблемно. Просто не усетих нищо и ми казаха да ставам. За разлика от предния път /пак във Варна/ доста ме поизпотиха на сондажа, но аз нали си издържам на болка, та устисках и не се наложи втори.
Била съм и при Владимиров - там сондаж не правят. Работят с по-специални катетри ли - какво ли - не знам, но сондаж не практикуват.
Относно твоя случай - с изкуствено предизвикан цикъл и без блокаж - не съм наясно, така че няма да коментирам, но ти желая успешна стимулация /колкото и да е дълга/ и да завършиш накрая след 9 месеца с едно/две/ пухкави бебечета! Та лятото да си с коремче до брадичка, а не с подготовка за друга процедура!

А изострения апетит - ами нека се увеличава още отсега та...... 9 месеца  :lol:
Тренировка бе  :lol:
*

Aubergine

« Отговор #593 -: Октомври 15, 2008, 12:08:13 pm »
Хех, благодаря Барбарон, да ти се връща тъпкано :D
В  МЦ "Надежда" съм.
И аз съм с висок праг на болка и даже се чудя дали е възможно пункцията да мине без упойка и  ще се поинтересувам.. Защото не харесвам упойки. :)

Хубаво ще тренираме с утоляване на апетита, но хич нямам намерение да си угаждам много още отсега, има време да слонея :lol:
Хайде, хубав ден от мен, успешна стимулация и на теб, на всички - много късмет! Отивам на инжекция :balk_69:
*
« Отговор #594 -: Октомври 15, 2008, 12:33:06 pm »
Извинявам се за закъснелия отговор относно прегнила.Незнам дали го има във Варна ,не съм питала защото ми обещаха 4бр да ми донесат от Турция.
« Отговор #595 -: Октомври 15, 2008, 12:54:21 pm »
Aubergine, и аз като теб искам да се поинтересувам за пункция без упойка, защото предпочитам да ме боли, отколкото да ме приспиват, но не мисля че док ще се съгласи. Все пак това е доста прецизна процедура и не трябва да се мърда.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #596 -: Октомври 15, 2008, 13:15:30 pm »
Момичета, не се притеснявайте от упойката по време на пункция - тя е много лека, не е такава каквато се слага при операция. Много бързо излизаш от нея и след като полежиш 10-тина минути си готов да си тръгнеш.
*
« Отговор #597 -: Октомври 15, 2008, 13:19:29 pm »
Здравейте момичета  :D!
При мен новините са добри,но се забавих,защото все още не смея да се зарадвам истински.И не ми честитете тук и сега,ще го направите,когато вече съм спокойна и си пусна моята темичка. 
:grouphug:
На 13ти ден чхг 137,
на 15ти ден чхг 377.
 yahoo_17Надявам се да съм на късмет на всички и да се напълни с положителни резултати! :P

Барбаронче,радвам се че сте започнали.Желая ти успех и да знаеш,постоянно си влача краката  :D.

Ауберджин,в Надежда също правят сондаж,винаги.Попитай на следващия преглед.

А за положителното мислене-и двата пъти,по време на стимулацията,направо цъвтях от радост  :balk_102:.

Желая успех на всички! yahoo_17
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #598 -: Октомври 15, 2008, 13:31:06 pm »
Elliq,  :bighug:
Страхотно добри новини!
Дай боже повече такива!
А ти да вървиш така добре до края!  :balk_87:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #599 -: Октомври 15, 2008, 15:01:39 pm »
Ели,  :bighug: