0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
фоликуломерия
« -: Февруари 13, 2006, 21:36:37 pm »
Здравейте!
Искам да попитам меренето на фоликулите поема ли се от здравната каса?
фоликуломерия
« Отговор #1 -: Февруари 13, 2006, 22:19:13 pm »
Здраввей Сара,доколкото знам не се поема от касата.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
фоликуломерия
« Отговор #2 -: Февруари 13, 2006, 22:21:56 pm »
С едно направление можеш да направиш един първичен и два вторични прегледа в рамките на месеца - достатъчно или почти достатъчно за фоликулометрия.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
фоликуломерия
« Отговор #3 -: Февруари 13, 2006, 22:37:16 pm »
Цитат на: Meli
С едно направление можеш да направиш един първичен и два вторични прегледа в рамките на месеца - достатъчно или почти достатъчно за фоликулометрия.

и от кога това ако не е тайна. и къде. аз до сега където и да съм ходила на всякъде ми казват един първичен и един вторичен преглед в рамките на месеца се покриват от едно направление. ако искаш второ (понеже прегледите и особено гинекологичните прегледи се правят за удоволствие) чакаш 2 месеца, щото не може второ направление за един и същ специалист в два поредни месеца. трябва да има интервал.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
фоликуломерия
« Отговор #4 -: Февруари 13, 2006, 22:51:02 pm »
София винаги ме е смайвала. В Пловдив, Лили, в Пловдив.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
фоликуломерия
« Отговор #5 -: Февруари 14, 2006, 09:45:35 am »
В дира веднъж спорихме колко вторични прегледа може с едно направление. Една мацка твърдеше, че са много. При мен се е случвало да са два (при друг специалист, де). Значи може и повече. Ама ако ти дадат ;)
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
фоликуломерия
« Отговор #6 -: Февруари 14, 2006, 09:53:16 am »
еми един познат живее в пловдив а работи в софия. вече няколко години всяка сутрин идва с рейса до с-я на работа и после всяка вечер се прибира в п-в при жена си. освен да почна и аз така... :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!