Здравейте и от нас банда
Нямаше ни известно време, но не пропусках да ви чета седмичните теми.
Ние както се готвихме за ясла и хоп се разболяхме все тримцата, като се почна с таткото, аз и накрая дребчо. В момента в Бургас върлува отново летния вирус, но аз вече бях повече от подготвена и за 3-4 дни овладях положението и при тримата (слава богу, че в болница не ми се влиза изобщо).
Иначе какво ново при нас, все същото злоядо дете си имам макар, че пием Саностол
Много див е станал синът ми, имам чувството че колкото пораства толкова по подивява.
На ясла тръгваме живот и здраве втората седмица на октомври. В тази връзка като ви четох в предишните теми, не е ли много топло в яслите за анцунзи? Предупредиха ме и майки и директорка, че е доста топло, даже зимата са по къси гащи и ръкав, но това в движение ще го реша.
Купих зимни ботуши Рихтер за Тони № 24 с много дебела и топла подплата. Водоустойчиви и дишащи с eVent мембрана на цена 95 лв. Изглеждат пИрфектно, но като започнем да ги носим, ще дам вече по точна информация, за качество-цена.
Завидях ви за срещичката и в тази връзка ми хрумна една идея, защо не си направите ежемесечна зачатска таласъмена среща, така всеки ще си знае и ... но ваша си работа.
Всички болни да оздравяват, всички "ученици" да тръгнат безпроблемно и безаварийно на "училище", да се впишат в новата обстановка лесно и бързо за радост най вече на МАМА
Фокси тъй като и ние преживяхме същата история ,само че при нас продължи рева 3 месеца, защото нямаше кой да пусне една обикновена урина, за да се разбере аджеба от кво пищи тва бебе, а беше преглеждано от сумати доктори. Появи се Бърди и ... та на темата и досега мила се мъча да се справя с "разглезеното" ми дете. Освен да стискаш зъби и да я оставяш да поплаче, но само ако си сигурна, че нищо не я мъчи или тормози.
Бъдете здрави и се гушкайте в това гадно и
време и си мислете за
другата седмица.