0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Мама тази сутрин ми каза, че съм голямо говедо, защото сега по новините показали, че Бриджит Бардо кацнала на летище София и щяла да пътува за Разград.А на мама мишката цяла нощ писала лозунги в офиса и, сега било голяма кочина там, фулмастри и картон навсякъде.Сутринта няколко мишки с лозунги минали да вземат нейната и тръгнали и те към Рз.Щяло да има национален протест на ул."Марица" 22 (адреса на моя офис), който щял да бъде медийно отразен.Каза да съм очаквала и бат Бойко да излезе със становище по случая.Най-вероятно щели да ме уволнят дисциплинарно от работа заради погазване правата на животните, можело да се стигне и до съдебно дело....
ако ли не идвам с Рики /котката ми/ на помощ,ако трябва и Жекова ще доведе Цанко на помощ!
Ало, фъстък!Де са розовите килоти бе?Къв е тоя, даже не е и по гащи...
Докато изсъхнат килотите ли?Сменяй ги на 3 дни поне бе, ти бая време изкара с тях
В най-скоро време очаквам или колегите от долния офис да дойдат да се разправят или мишката да излезе с бяла кърпа да мята ръченица!
Цитат на: Мимка в Септември 24, 2008, 11:15:58 amВ най-скоро време очаквам или колегите от долния офис да дойдат да се разправят или мишката да излезе с бяла кърпа да мята ръченица! Или няколко мишока да завият кръшно хоро
Цитат на: Еli в Септември 24, 2008, 11:21:46 amЦитат на: Мимка в Септември 24, 2008, 11:15:58 amВ най-скоро време очаквам или колегите от долния офис да дойдат да се разправят или мишката да излезе с бяла кърпа да мята ръченица! Или няколко мишока да завият кръшно хоро Хахаха! Че те, ако излязат няколко мишока, хванати на хоро, писъците на Мимка ще огласят цялата околия! Чак и ББ ще ги чуе сигурно и ще се понесе към Разград да спасява Мимка от "терористите"!
Е убу де, много помня аз, вчера ми беше толкова стресов ден....
Ядат и още как, рибата беше супер!
Цитат на: слънчице в Септември 24, 2008, 12:14:43 pm Ядат и още как, рибата беше супер! Ядат, ама друг път!!!