Мен пък шоуто вчера ме забавлява.
Ей, радвах се от сърце на Мамалев (не го харесвам въобще, но тук много ме кефи). Илияна и Аня въобще не се глезиха, дори ми направиха доста добро впечатление. Стараят се, жените, само трябва малко да се поотпуснат, да започнат да се забавляват... Същото важи и за Елена Йончева. Ще ми се за нея да си върна думите назад, вярно че и сега не ми изглежда толкова слабичка, колкото преди, нали си я помня с хлътналите бузки, но определено съм останала с погрешно впечатление за фигурата й - май стилистите са оплескали нещата и трябва да внимават с какво я обличат, тя е нисичка жена с голям бюст, да не я правят на... а маха! Вчера роклята й стоеше по-добре.
Нети пак се глези нещо, но според мен вече я удря на поведението на жена, на която не й обръщат много внимание... Правя си едни изводи... Малко ми е мъчно, повече я харесвам, отколкото не.
Иначе май вече и фаворити си имам - естествено Орлин и Виолета, ама те са си най-хубавите, а и май е малко нечестно, най-младите...от тук е ясно, че ще бият останалите по енергичност, издръжливост и пр.
Тошко обаче вчера много ме издразни (той мене винаги ме дразни, субективно е)... Нещо водещите не ми се вписват за това шоу, а Радост като водеща никога не ми е допадала...
А журито адски ме кефи - ха, така, безпристрастно, взискателно, честно, всекиму колкото толкова...
Друг не гледа ли това предаване??? Що сме толкова малко?