0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте! за пръв път съм изобщо във форум и не знам дали е правилно да пиша оттук като нова тема.Ако не е, моля за извинение.
Казвам се Елена и съм на 33 години.От януари 2008 година правим опити за бебе и .. нищо.Заради възрастта, а и защото около мен има доста жени с проблеми в тази област, още пролетта тръгнах на изследвания в клиниката на Щерев. Отстраниха ми полип в матката, мина без проблем и пак - нищо. В понеделник на 13.10. ще ходя на цветна снимка на тръби в Тина Киркова/Света София. Доста /меко казано/ съм притеснена, не познавал лекаря, който ще ми я прави - Д-р Дочев, не знам може ли нещо да ме обърка и увреди, и от болката ме е страх, но най-много от резултатите естествено.
Вхязох в този форум защото все повече осъзнавам нужда да общувам с жени, които могат да разберат колко самотна, малоценна и безнадеждно се чувствам всеки месец, като ми дойде... Приятелките ми или си имат вече деца, или им е още далече.
Re: Здравейте
« Отговор #1 -: Октомври 08, 2008, 16:22:46 pm »
Тук си добре дошла,Ели!Ще намериш много нови приятели близки по съдба и мъка.Също така има много информация за почти всичко,което те интересува.Цветната снимка за мен не беше болезнена изобщо,но страха от резултата е нещо друго.За доктора,който ще я прави не мога нищо да кажа,но не мисля,че има някакъв риск при тази процедура.Успокой се,мисли позитивно и търси информацията,която ти трябва.
Успех!
*
« Отговор #2 -: Октомври 08, 2008, 16:58:58 pm »
eiri, добре дошла!
Пусни в търсачката цветна снимка, и ще ти излязат доста теми, в които има информация.
« Отговор #3 -: Октомври 08, 2008, 17:07:54 pm »
Благодаря ви,
*
« Отговор #4 -: Октомври 10, 2008, 07:40:39 am »
Eiri :welcome_1:-момичетата преди мен са ясни.С каквото можем ще помагаме :)И аз ходя в Тина Киркова,и на мен там ми правиха ЦС и нищо не усетих.Но не съм била при твоя доктор.Успех!

« Отговор #5 -: Октомври 10, 2008, 08:51:17 am »
EIRI добре дошла при нас!Тук ще ти хареса,има страхотни хора,които наистина могат да ти дадат добри съвети!

Стискам ти палци всичко да мине нормално,изследванията да са ти добри и в най-скоро време да си гушкаш рожбата!
« Отговор #6 -: Октомври 11, 2008, 12:57:40 pm »
Здравейте.
За първи път съм във форума.Ще Ви помоля за съвет.Казвам се Силвия,на 30г. съм и със съпруга ми правим от 2г. неуспешни опити за бебе,а толкова много го искаме.Към кого ще ме посаветвате да се обърна?От Пловдив съм.
Благодаря Ви предварително.
« Отговор #7 -: Октомври 11, 2008, 14:11:32 pm »
Здравейте.
За първи път съм във форума.Ще Ви помоля за съвет.Казвам се Силвия,на 30г. съм и със съпруга ми правим от 2г. неуспешни опити за бебе,а толкова много го искаме.Към кого ще ме посаветвате да се обърна?От Пловдив съм.
Благодаря Ви предварително.
Здравей :)
можеш да разгледаш тук - http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=2.0
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #8 -: Октомври 11, 2008, 15:58:21 pm »
sisli,в Пловдив бих препоръчала д-р Даскалов.
« Отговор #9 -: Октомври 11, 2008, 21:08:29 pm »
здравейте отново и Ви благодаря
rouzi-anna д-р Даскалов към коя клиника е?
Много ми е трудно да пиша-болката е прекалено голяма,но няма смисъл да ви го казвам вие го знаете.Благодаря ви все пак,въпреки че при мен тепърва започват трудностите"ходенето от кабинет на кабенет".Eдинственото на което се надявам е:краиният резултат да е бебчо и то скоро.
« Отговор #10 -: Октомври 11, 2008, 22:08:09 pm »
Сисли,д-р Даскалов е в Медикус Алфа.Приема следобед от 14 часа,можеш да си запазиш час на регистратурата,тел. е 63 44 63.Ако решиш да отидеш при него(аз те съветвам да се насочиш именно към него),на първия преглед е добре да отидете със съпруга ти,носи ако имаш някакви изследвания.Ако нямаш,той ще ти направи един много дълъг списък за изпълнение.Аз първият път като видях колко изследвания трябва да си направя и направо ми прилоша :D,но на всички ни е ясно,че само така ще се открие проблема.
Успех ти пожелавам и пиши какво си решила,и какво е станало!
И друго искам да ти кажа,ние тук наистина знаем каква е болката ти и колко ти е трудно.Защото и ние се чувстваме като теб.Не се страхувай да задаваш въпроси,но и сама рови из форума и чети каквото те интересува.Ще намериш много сила и надежда в историите на момичетата,които са минали по нашия път,преборили са проблемите и сега гушкат своите мечти!!!
« Последна редакция: Октомври 11, 2008, 22:12:33 pm от ВиЛиЛи »
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #11 -: Октомври 12, 2008, 12:44:08 pm »
eiri и sisli здравейте. Тук сте добре дошли( с пожелания разбира се бързо да се местите в другата съседна тема). Всички ние тук сме преминали през всички или поне през почти всички процедури по пътя към главната цел. Така,че форума само може да ти е от полза. Добре е ,че има добри доктори,които да ни помогнат. Питайте каквото не ви е ясно:-) Успех и попътен вятър
Ноемврийска седмичка пълна с +++ резултати(10.11-16.11)
« Отговор #12 -: Октомври 18, 2008, 12:42:40 pm »
Здравеите аз сьм на 27 години а от 3 не мога да забременея Преди 1г имах проблем с цикала които беше на 45 дена и липсваше овулация Ходих при специалист и сед много хапчета и инжекции се стабилизирах Миналия месец кам 15 ден на цикала получих леко кьрвене помислих че е овулация Този месец ми закьснява вече16 дни но теста за бременност е отрицателин Моля споделете дали не избьрзвам Какво да правия да се радвам ли :D или да плача ли :( незнам
*
Re: МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ
« Отговор #13 -: Октомври 18, 2008, 14:21:43 pm »
Направи кръвен тест.
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #14 -: Октомври 18, 2008, 19:19:51 pm »
И аз мисля че щом тестовете не отчитат единствено кръвен тест ти остава да направиш, дано да се похвалиш много скоро мила.

« Отговор #15 -: Октомври 18, 2008, 20:45:32 pm »
Благодаря ви за сьветите момичета Пожелавам кьсмет и на вас Дано да има хубави новени при всички които желаят това от сьрце :D :D :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #16 -: Октомври 19, 2008, 08:42:46 am »
Ако до сега не си правила ФМ - направи
Това, че имаш М. не означава, че има О. /ако няма О. няма как да стане бебе/
В домашни условия може да засичаш О. с тестове за О и Измерване на БТ /Базална темература/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
Re: Закьснение на М и отрицателен тест
« Отговор #17 -: Октомври 19, 2008, 18:41:12 pm »
DENIS моля обясни ми какво е Фм Аз реших да посетя моята доктора да ме прегледа и ако може да ми каже какво става с мен А ако евентуално има бЕбЕ(дай Боже) дали ще се види? :?
« Последна редакция: Октомври 19, 2008, 19:16:14 pm от Rumiana27 »
« Отговор #18 -: Октомври 20, 2008, 00:00:03 am »
Дано е станало но ако е отрицателен и този път,може да направите някои изследвания защото три години не са никак малко време.Успех.
« Последна редакция: Октомври 20, 2008, 00:02:19 am от ninkata1 »

« Отговор #19 -: Октомври 20, 2008, 17:06:54 pm »
За мое голямо сьжаление днес ми доиде :oops: с 17 дни закьснение 8O нямам сили вече ще се здерь от рев  :balk_145: А за какви иследваня имаш в предвид Вьпреки М сьм решила да посетя док-та да ми изясни някои неща и защо се случва това голямо закьснение