Тъй като и аз посещавам Владимиров, реших да се включа. Избрах го след дълго лутане и го препочетох дори пред Стаменов, който несъмнено е добър специалист. Но въпреки по-добрите му комуникативни способности, при него се чуствах като на конвейр /опитваше се да показва, че те помни ама не му се отдаваше, пък и не разбирам защо изобщо трябва да ме помни/. За чакането - при Стаменов е по-лошо въпреки че там ти дават час, което още повече ме изнервя като знам, че часът ми е минал преди 3 часа. Прегледа траеше около 2 мин и викат следващия още преди да си излязла от кабинета. При другите лекари, при които съм била, не съм чакала ама няма да обяснявам що за специалисти са били. Владимиров не е от най-приветливите и честно казано малко ме притеснява, затова и препочтиам, когато може да ходя с мъжа си, който е по-общителен и лесно грабва всички. Да не забравяме, че понякога тяхното присъствие се и налага. Естествено не подкрепям един мъж да седи на столчето докато жените седят прави. Понякога и аз съм ставала, за да отстъпя място.