Съвсем случайно попаднах в тази страница...или може би няма нищо случайно...на 28.12. ми бе ЕТ същата вечер си хапнах едно дюнерче,ама така ми се беше прияло и точно две седмици след това температура,ако-вода,слабост,болки в мускулите ...веднага отидохме в спешна помощ оттам ме пратиха в гинекологията но решихме,че е вирус,гледаха ме на ехографа и докторката и аз видяхме бъдещото човече но тя каза ,че още е много рано да се каже дали се е хванало и въобще какво е станало.Сега четейки тук ми настръхва косата,че може да не е бил вирус.На другия ден бях на котролен преглед но BHCG ми бе 10.92 и док не видя смисъл да ме прегледа,за него резултата беше ясен,а през цялата процедура по стимулацията аз реагирах като по учебник.За съжаление док се оказа прав,въпреки надеждата ,че все пак....преди два дена ми дойде.Момичета страшно е всички тук имате своята болка но да видиш парчета от своето бъдещо човече на превръзката си много боли,ама много.Сега ще си направя изследвания за тези гадини и повече няма да близна дюнер и дробчета,и онази приказка за лакомото гъзе нали я знаете.
Стига толкова ,че стана дълго като се изследвам тези дни ще пиша.