Ами Рози ходя по доктори от неволя, защото незнам какви са твотие лични впечатления от Алекс , но лично доц.Конова ми спомена, че не се обръща достатъчно внимание на антителата,както ти го казах и лично. Незнам какво е имала в предвид, не ми е първа приятелка за да знам дали е имало някакъв друг подтекст. Второ Мели спомена инсе и инвитро, като за инсе не се знае дали ще се повлияе добре. Не мисля ,че съм поставила Мели в неудобна ситуация, аз и писах лична бележка.Това, че е прецинила да даде отговор както на мен така и на другите заинтересувани я прави много близо до нашите проблеми, настина много много .Трето не се оправдвам или нещо подобно, НО ЗАТОВА Е ТОЗИ ФОРУМ ДА СЕ ОБРАЗОВАШ И СЪБИРАШ ИНФОРМАЦИЯ.
Четвърто всички тези изследвания подлежат на контрола преди евентуално да се предприеме инсеменация.
Пето има страшно много противоречиви мнения за всички лекари тук във форума.Но ми се струва малко странно да не обърнеш внимание на антиспермални направени според СЗО.Вярно наистина има доказани специалисти, но лечението е индивидуално и при всеки има различен резултат.На едни помага на други не. Тогава незнам защо,повечето варненки ходят до софия за инвитро а не си останат при доказаните, но това не е моя работа.Не осъждам никой а и нямам право.Шесто ти незнаеш за моите проблеми Рози,за да ме критикуваш.
Седмо що се отнася до чата и това което съм казала,че от хапчета ще се подобри морфологията мисля че не е невъзможно от гледна точка , на това че, разширена спермограма е парвена веднъж и не се знае след прием на антиоксиданти и смяна на местоработата,как ще повлияе това на сперматозоидите, ето това съм имала в предвид.
Осмо това което съм писала за Алекс не съм си го измислила и наистина съм чела и чувала добри отзиви за него, същото се отнася и за Маркова. Доволна съм от нейното отношение при прегледа и консултацията , но не съм съгласна за отношението й към антиспермалните присъстващи само в еякулата.
Незнам каква е целта на всичко това, което написа за да ме представиш като НЕБЛАГОДАРНИЦА, но това си остава твое мнение.Живеем в демократична държава и вески мисли ,говори и чувства нещата по свой начин.
Кое е това което те притесни,че чак едвам си се стърпяла.
Нямам лични впечатления от Алекс имам само от Маркова и пак ще кажа, да тя е страхотен специалист и макар според нея спермограмата да е добра и да няма нужда от инвитро, наличието на антиспермалните са си сериозен проблем, които разбира се ще се проследи още няколко пъти във времето.
И последно ходя при лекарите,КОИТО МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ МИ ПОМОГНАТ0 а не обратното.Какво се получава на практика е друго нещо.