0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Коледа в Роман
« Отговор #220 -: Декември 05, 2008, 16:07:47 pm »
Стефи, щом ти е направило впечатление, че са дребнички, добре.
И аз мисля, че излишно се притеснявам..

За останалото около организацията съм изключително немобилна и безполезна :?.
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #221 -: Декември 05, 2008, 16:18:55 pm »
аз все още немога да кажа дали ще има възможност да се включа нито в пазаруване, нито в опаковане. поставила съм си за цел обаче сигурно присъствие в роман, то и затам трябва да почваме да се поорганизираме.

най-добре да се пазарува възможно най-близко до Нина.

да питам ли дали имаме на работа изостанали от миналогодишните картички - не за друго, ама ги използвахме да ги надпишем поименно и да ги прикачим на торбичките, за да могат после и поименно да се раздават.
*
« Отговор #222 -: Декември 05, 2008, 16:23:53 pm »
вече има готови етикетчета с имената и рожденните дати на децата, благодарение на Мимка, отпеатах ги и ги изрязах, така че мисля няма нужда от картички,. а и торбичките тази година са хубави-подаръчни.
за ходенето на 21 съм организирала буса вече, както и шофьор :D
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #223 -: Декември 05, 2008, 16:37:49 pm »
Хубаво е да се пазарува близо да апартамента, да. За да е по-лесно и бързо пренасянето. И е много хубаво, чв Кауфланд са наблизо, а и МЕТРО на Цариградско шосе също е удобно и е близо до Младост.
*
« Отговор #224 -: Декември 05, 2008, 16:49:44 pm »
вече има готови етикетчета с имената и рожденните дати на децата

а, супер :wink: браво на мимето :)
*
« Отговор #225 -: Декември 05, 2008, 17:40:21 pm »
За дезодорантите в понеделник ще съм наясно колко ще струват и най-късно до 16-17 декември ще ги изпратя. Като наближи момента ще трябва да уточним къде да ги изпращам.

*
« Отговор #226 -: Декември 05, 2008, 18:09:10 pm »
Видях, че момченцата до 10 години са 15 и днес купих автомобилчета (16 защото са по 8 в опаковка). Китайски са, не са супер и хипер  :?, но мисля че ще се зарадват. Ще ги донеса в неделя на срещата. Ето това представляват:

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #227 -: Декември 05, 2008, 18:17:40 pm »
Гери, ще се зарадват :wink:
Дани, има вероятност другата седмица пак да мина през Ст. Загора, в понеделник вечер ще знам окончателно и може да взема дезодорантите - ако случайно обаче до понеделник излезе някаква сигурна оферта за превоз - не я отказвай.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #228 -: Декември 05, 2008, 18:19:06 pm »
И непосредствено до нас има Кауфланд, но аз съм в Дружба. Затова по-добре да се пазарува от Младост, а пък аз така и така съм в болнични, мога примерно да се разбера с Нинка кога да се видим за да пазаруваме заедно (ако има нужда, естествено). Иначе за опаковането съм на линия, както и за тържеството след това  :P

*
« Отговор #229 -: Декември 05, 2008, 18:20:08 pm »
Цвети, моята сигурна оферта са Спиди, затова ако минаваш пак, че е много добре. Дано само да съм взела дезодорантите до тогава.

*
« Отговор #230 -: Декември 05, 2008, 19:00:39 pm »
супер сте, аз щве говоря с началството да отидем пък до метро :wink:
*
« Отговор #231 -: Декември 05, 2008, 19:15:36 pm »
Момичета, имам няколко въпроса, че ви изпуснах напоследък:
- кога и къде да ви донеса дрешки за децата от Роман, отделила съм малко (ако датата е по към 20, ще мога да заделя още малко, с мъж ми ще отидем на 13-14 на село, че вече там са ни нещата, които не ползваме)
-заделили сме 4 нови плюшени играчки, не са кой знае какво, но са плюшени и нови
- мога да се включа в опаковането, стига да е между 14-16.30 ч. в делничен ден, съботите и неделите съм на разположение (с изключение на един от дните 13 или 14 декември; и стига Нина да няма нищо против
- в пазаруването бих могла също да се включа по същото време, но съм без кола; живея близо до Кауфланд Дружба, обаче - евентуално бих могла да взема неща, които при уговорка за ден и час да докараме с мъжа ми или дори с такси, ако той не може  (затова обаче ще ми трябва много точен списък с нещата, които искате, бройката и цените, както и да ми кажете за кога искате да свърша тази работа)
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

Nina

• 2643
« Отговор #232 -: Декември 05, 2008, 19:41:23 pm »
и стига Нина да няма нищо против

Хубава работа. Разбира се, че нямам нищо против.  :D
Можеш да се включиш във всяко едно мероприятие, когато имаш време.
За пазаруването може да се включиш към някого като се разберем кога точно ще е. За опаковането също. Ще е в събота на 20, което е работен ден. Колкото сме повече, толкова по-бързо ще свършим работата.
*
« Отговор #233 -: Декември 06, 2008, 14:10:12 pm »
Mомичета, има една майка, която има желание да дари плюшени играчки и дрешки за децата от Роман. Проблема е, че живее в Надежда 2 и няма кола, а е с малко дете. Моля, ако някой има възможност да вземе нещата от тях, да ми пише ЛС за да направим контакта.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #234 -: Декември 06, 2008, 15:22:25 pm »
Хайде аз сега пак да кажа:)
Аз на 19 много рано сутринта тръгвам за София и ако е рекъл Господ към 11ч. трябва да съм пристигнала.Работата ми е за 1 час в Дружба и оттам тръгвам към Младост.
Сама ще съм и свободна поне до 18ч.Така, че мога да помогна с пазаруването и откарването на нещата до мястото за опаковане за 20-ти. Ако искате може да ме "ползвате":)Така или инъче и книжките са в мен.
И още един въпрос. На 14 -ти имаме среща тук във Варна.Предполагам ще има още дарения.Как предпочитате -  да вкарам парите по сметката на Зачатие на 15-ти или да ги донеса на 19-ти?
*
« Отговор #235 -: Декември 06, 2008, 19:32:43 pm »
по добре ги донеси, само напиши тук колко са, за да знаем с какво разполагаме :)
*

Nina

• 2643
« Отговор #236 -: Декември 06, 2008, 22:54:46 pm »
Лиско, ще се разберем допълнително, де, но ориентировъчно: аз или мъжът ми на 19 след 11 часа, когато се уговорим, ще дойде да те посрещне и да закараме книгите и останалите неща в апартамента. С хората, които се включат в пазаруването ще се уговорим тези дни предполагам, може и на срещата утре. И ще се включиш към тях, плюс пак аз или мъжът ми с помощ за пренасяне на нещата.
Аз за съжаление с лично присъствие не се ангажирам 100%, но специално за "склада" винаги ще има наличен човек, за да посрещне нуждите.
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #237 -: Декември 07, 2008, 06:53:20 am »
по добре ги донеси, само напиши тук колко са, за да знаем с какво разполагаме :)
ok:)
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #238 -: Декември 07, 2008, 06:54:53 am »
Лиско, ще се разберем допълнително, де, но ориентировъчно: аз или мъжът ми на 19 след 11 часа, когато се уговорим, ще дойде да те посрещне и да закараме книгите и останалите неща в апартамента. С хората, които се включат в пазаруването ще се уговорим тези дни предполагам, може и на срещата утре. И ще се включиш към тях, плюс пак аз или мъжът ми с помощ за пренасяне на нещата.
:)ok
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #239 -: Декември 07, 2008, 15:44:40 pm »
Нина, може ли да донеса моите неща в Младост, по всяка вероятност на 14.12. ще мога. Благодаря ти.   

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!