0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: моля ви,погледнете ми графиката...
« Отговор #20 -: Декември 06, 2008, 08:39:17 am »
Ох, миличка съжалявам, всеки път се разплаквам като видя, че някой е написал нещо толкова ужасно, не е честно...никоя жена не заслужава да го изпитва. Незнам какво да те посъветвам, освен да ти кажа да бъдеш силна, да не се предаваш и да гледаш само напред и да вярваш, че следвашия път всичко ще е наред. Не трябва да губим вяра в бъдещето, за да не загубим себе се.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #21 -: Декември 06, 2008, 08:40:57 am »
Ох, миличка съжалявам, всеки път се разплаквам като видя, че някой е написал нещо толкова ужасно, не е честно...никоя жена не заслужава да го изпитва. Незнам какво да те посъветвам, освен да ти кажа да бъдеш силна, да не се предаваш и да гледаш само напред и да вярваш, че следвашия път всичко ще е наред. Не трябва да губим вяра в бъдещето, за да не загубим себе се.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #22 -: Декември 06, 2008, 14:59:10 pm »
Много съжалявам  :(

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

teoivo

• **
  • 69
  • Само преживените неща са истински разбрани ....
« Отговор #23 -: Декември 06, 2008, 17:01:25 pm »
Аз вече се изгубих.Някъде там в болницата остана всичко в което вярвах.....и сега не знам на къде???????????