Вчера моята любима лекарка ми пожела една хубава рожбичка...в навечерието на най-светлите празници, каза ми да се успокоя и да мисля позитивно, да вярвам и да гледам напред....
....Но КАК, когато точно на Бъдни вечер миналата година направих спонтанен аборт и се сблъсках с цялото безумие на „Нашата здравна система по време на празници”Как? Да се успокоя когато само за това мисля, когато времето ми се изплъзва, когато не мога да намеря спокойствието да говоря дори с мъжа ми за проблема и обикновено избухвам в рев само при мисълта... Как? Когато ТАТ ми е над 4000 а МАТ 500, как? Когато се задушавам само при мисълта дали не ми се е появила отново еднометриозна киста... Как?! Когато проблемите са ми толкова много, че мога спокойно да пиша почти във всеки под-раздел на форума.
Някак си ми е трудно да повярвам, че има нещо светло и свято в Светлите Празници, някак си ми е трудно да разбера, че вече измина цяла година и че всъщност вече от около пет се надявам да имам второ дете... Някак си се чувствам уморена...притисната в капан, преситена от негативни емоции и стрес, преситена на чакане пред кабинети.... Разбира се ще бъде неетично да не споделя, че съм от онези късметлийки, които имат едно детенце. Може някой да ме обвини в егоизъм и че прекалено драматизирам, но така да бъде – това е моята мечта!.....Искам да постигам всичко с лекота, искам късмета да ме рита непрекъснато, щастието да е в моите ръце, искам в чантата ми да няма нито едно лекарство, искам да се чувствам СВОБОДНА от проблеми.... искам да дишам да летя и ръководя сама съдбата си,... искам вечер да съм уморена от смях, а не от умора да не мога да се усмихна....
За това този път се моля– тези Светли празници, наистина да се окажат СВЕТЛИ - да озарят наистина измъчените ни сърца и да донесат на всяка ни това от което имаме нужда ..... Дай боже този път да е наш ред!!! Желая ви от все сърце да намерим - не някога - а веднага и сега: здраве, късмет, сили, разбиране, щастие, отговорност, съпричастност, повече вяра, доброта, позитивно мислене, ужасно много любов, топлина за нас и нашите любими същества... За да можем да продължим напред към това което всъщност ни събра.
И на всички ви разбира се това:bori_007: