0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Re: С надежда за много +++++++(24.11 - 1.12)
« Отговор #140 -: Ноември 26, 2008, 14:32:25 pm »
Ммочета момичета добро утро  :D
най накрая и аз видях двете чертички  :D
много са ясни  :D, пожелавам на всички да ви се случи и навас скоро
прегръщам ви и благодаря, че стискахте палци и че ви има  :D
Заяна ЧЕСТИТО и от мен.Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам.
Аз като нямах храброст да си направя тест сега само гадая какви са тези парчета които излизат от мен.Все повече съм сигурна че имаше бременност,но сега ще чакаме другия месец.
  <br />
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #141 -: Ноември 26, 2008, 14:50:29 pm »
Соф,Вили,Викс и другите които ми стискате палци -  :bighug: :bighug:
Дано Меги да види 2 чертички.

Мацко - в теб ми е надеждата тоя месец да отсрамиш старите кучета без асистирани методи  :lol:
Аз след малко отивам на доктор, на контролен преглед да видим тоя път какво ще ме "зарадва" :oops: :?
Айде утре сутринта като вляза тук да видя поне едни ++++ тест  :wink:
« Отговор #142 -: Ноември 26, 2008, 15:07:19 pm »
Виксънче,успех на прегледа ,дано едно по едно се оправят нещата при теб :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #143 -: Ноември 26, 2008, 15:21:12 pm »
Виксънче и от мен имаш едни  :crossfingers: и ще чакаме утре добри новини ;)
*
« Отговор #144 -: Ноември 26, 2008, 15:21:17 pm »
Меги,Викс :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:

с уважение към вас
« Отговор #145 -: Ноември 26, 2008, 15:34:40 pm »
Здравейте, уважаеми дами, които пишете в този форум. От няколко дни чета усилено много от темите, по които се пише и искам да ви кажа , че страшно много ви се възхищавам , че се борите да имате бебе и не се отказвате, дори и след неуспешни опити. Когато чета много от историите ви ми става много тъжно и същевременно притеснено, че при редица жени репродуктивните проблеми са така сериозни и че това може да се случи на всяка жена. Аз самата съм правила опити с бившия ми партньор за забременяване , но не бяха продължителни(7 месеца) и все още не се тревожа, а го отдавам на неоцелване на точния момент , макар че си водя календар в сайта. Но не това е повода да ви пиша,  апросто искам да ви пожелая успех и искрено съм съпричатна с преживяванията ви.стискам палци на всяка от вас , която очаква положителния резултат от теста.
ТЕДИ
*
« Отговор #146 -: Ноември 26, 2008, 15:49:28 pm »
Сега се прибирам от работа и искам да ви благодаря на всяка една по отделно.Много сте мили момичета  :D и нека ви се връща  :D
Аз днес правих и кръвен тест и се потвърди  :D
Мери Попинз твоята графика много прилича на моята, хайде дано си следващата. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Момичета хайде сега на вирусчетата  :D :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust:
« Отговор #147 -: Ноември 26, 2008, 15:54:58 pm »
нареждам се май първа за вирусче , че лова при нас май май приключва днес и ще чакаме дали сме уловили яйцето на 8.12.
 :bighug: ви силно момичета
« Отговор #148 -: Ноември 26, 2008, 15:56:50 pm »
Вики  :crossfingers: и утре с хубави новини от док.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*
« Отговор #149 -: Ноември 26, 2008, 16:13:41 pm »
Мили мои виртуални приятелки, имам въпрос към тези от вас, които вече са минали по пътя, по който тръгвам:
Трябва ли да взема направление от личния си лекар преди да отида да се изследвам в клиника по стерилитет?
Мина вече година от нашите опити - резултат няма и затова сме решили, че ще се ходи по доктори. Вече избрах клиниката, четох, че е добре да отида през първата седмица от цикъла ми, моля ви да ме посъветвате, ако пропускам нещо важно. Доста далеч съм от София и ще е хубаво да успея да свърша максимално неща за минимум дни, а също може ли да ми кажете колко дни отпуск ще трябва да си взема за каузата?
Предварително ви благодаря  :bighug:
*
« Отговор #150 -: Ноември 26, 2008, 16:26:45 pm »
Пропуснах и още един много важен въпрос - колко струва цялото начинание, да ме ориентирате колко парички да си приготвим, ако искаме да си направим всички необходими изследвания?
*
« Отговор #151 -: Ноември 26, 2008, 17:09:17 pm »
Направление си вземи - няма да платиш преглед, а само такса по ЗК.
Хормони се пускат на 3-5 ден от цикъла. 1 хормон струва около 12-16 лева.
Стават за 1 ден.
Спермограмата е около 120 лв. - разширена - трябва да има поне 3 дни въздържание!!!
Това е което се сещам като за начало!!!
Успех!!!
« Отговор #152 -: Ноември 26, 2008, 17:09:53 pm »
nomine не ти трябва никакво направление от личен лекар в клиниките по стерилитет. Просто носи си всички изследвания, които сте си правили двамата, а за тези, които нямате, там ще ви ги назначат, разбира се по преценка на доктора и в зависимост от вашия случай. Не знам към коя клиника в София си се ориентирала, но надали ще започнете веднага, просто на първия преглед док ще се запознае със състоянието ти, ще разгледа изследванията ви, ще ти каже какви други да пуснете и т.н. Тъй че според мен не повече от два дни ти трябва отпуск.
« Отговор #153 -: Ноември 26, 2008, 17:20:41 pm »
Леле, момичета колко много сте изписали все интересно, докато ви изчета... :

Заяня, честито! И вашата елха е много хубава! А даЛИ има закономерност, публикуваш снимка с елха и хоп положителен тест :D, аз бих се радвала на този етап, дори ако попадна на точната лекарка, да ми каже ,къде какво ... а не само изследвания и нищо.

Соф, ами раничко,за украсяване, ама така решихме, по-рано с хубавото настроение.

Роузи-Ана, мерси, хайде и вое да украсявате вече.

Номено, на мене ми отговориха в "Щерев", клиниката като звънях, че за първи преглед може и с направление.

Хубава вечер на всички момичета!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #154 -: Ноември 26, 2008, 17:56:02 pm »
Честито и от мен Заяна :bighug:.На всички останали успех в бебеправенето
*
« Отговор #155 -: Ноември 26, 2008, 18:00:38 pm »
Здравейте, момичета! Ще се радвам, ако и мен ме впишете в списъка на чакащите :D /на 04.12./ Пожелавам на всички много много късмет и успех :D. Дано се случи най-после дългоочакваното щастие! :crossfingers: yahoo_17

Заяна, честито и от мен!!! Лека беменност и малко сладко бебче накрая :D!
« Последна редакция: Ноември 26, 2008, 18:03:19 pm от nincho »

*
Re: с уважение към вас
« Отговор #156 -: Ноември 26, 2008, 18:03:43 pm »
Успех и на теб :)
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #157 -: Ноември 26, 2008, 18:32:44 pm »
Заяна честито миличка!!! Много да се пазиш от тук насетне! Пожелавам ти леки и безпроблемни 9 месеца!

На останалите стискам силно палци  :wink:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #158 -: Ноември 26, 2008, 18:54:04 pm »
Заянка,честито и от мен,желая ти леки и безпроблемни 9 мес.и прекрасен бебешок на финала.Пази се миличка и почивай по-вече,и ще си уловя от вирусчитата ти,че утре аз съм на ринга,стискайте моля ви палци и моя да е с две чертички.
Лора,благодаря ти за стиснатите палци.
Лека вечер,момичета,че аз не знам как ще спя тая нощ.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #159 -: Ноември 26, 2008, 18:55:18 pm »
Марина, силно стиснати палци за успех утре и дано и ти ни зарадваш!