0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ГРАФИКАТА МИ,МОЛЯ ЗА КОМЕНТАР!
« Отговор #80 -: Март 26, 2009, 15:59:58 pm »
Момичета,не издържах на напрежението и направих тест,появи се втора бледа черта веднага!Толкова съм развалнувана,незнам да се радвам или е ощте рано?Какво да правя,утре мисля да ходя при доки,вие какво щте ме посъветвате?Обичам ви всички и ви желая много щтастие! :bighug:
*
« Отговор #81 -: Март 26, 2009, 16:10:09 pm »
 :D Мимка честито, много се радвам за теб. Не се притеснявай щом си видяла втората чертичка значи със сигурност си бременна. Честито мила  :hug2: .
А за това кога да отидеш на доктор според мен изчакай една седмица след датата ти на менструация и тогава евентуално може да се види нещо. А сега и да отидеш ще видят добре удебелена маточна лигавица ,  за плодно сакче е много рано според мен.
 Но можеш да си направиш кръвен тест и да го повториш след 48 часа за да видиш дали се е удвоил резултата.
Успех  :D лека бременност  :cloud9:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #82 -: Март 26, 2009, 16:14:02 pm »
Много тихичко Честито  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #83 -: Март 26, 2009, 16:40:54 pm »
Благодаря момичета от все сърце!Не може да си представите,колоко много дължа на вашата подкрепа,вашите съвети и съпричасноста,която винаги съм намирала тук!На Бог и на вас дължа силата и упоритоста,за да не се откажа,да стигна до тук!Дано всичко е наред и нека Господ дари на всяка от вас  ylinfant ylinfant,много здарве,любов и щтастие!Обичам ви милички! :bighug:
« Отговор #84 -: Март 26, 2009, 16:52:25 pm »
Мименце,тихичко честито!  :bighug: Пожелавам ти лека бременност и едно или повечко пухкави бебишорчета на финала  :crossfingers:
Много се радвам за теб и дано повлечеш краченца за всички останали,чакащи своето чудо!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :bighug:
За преглед при доки Песничката ти го е обяснила много точно.Нищо няма да се види,а най-лесно е да си направиш ЧХГ-кръвен тест :)
Цитат
На Бог и на вас дължа силата и упоритоста,за да не се откажа,да стигна до тук!
  :balk_81: Тръгнаха ми сълзи,защото знам какво е да усещаш подкрепата на всички тук!!!Момичета-НЕВЕРОЯТНИ сте и оставаме с Вас до постигане на Вашите чудеса! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :cuddle:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #85 -: Март 26, 2009, 17:31:04 pm »
Хи хи  :jump12:
знаех си аз,още вчера се усъмних :D
СССУУУУУУУППППЕЕЕРРРРРР
АЙде сега по мед и масло,нали :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

нерито

• 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
« Отговор #86 -: Март 26, 2009, 17:36:11 pm »
Честито Миме, да сте живички и здравички и да се гушкате след девет месеца  :wink:
*
« Отговор #87 -: Март 26, 2009, 18:01:07 pm »
Миме,
тихи4ко 4естито, мила  :D
Прекрасна новина. Желая ти леки девет месеца и едно здраво и красиво бебе на финала.
 :bighug: :bighug: :bighug:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #88 -: Март 26, 2009, 18:52:47 pm »
Мименце,тихичко честито и от мен!!! :D...Пожелавам ти,най-леките и прекрасни пълни само с положителни емоции 9 месеца!!!честито,мила!!! :balk_5:  :balk_104:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #89 -: Март 26, 2009, 22:27:33 pm »
Прекрасна новина :):) успех и само хубави мисли от тук нататък...
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #90 -: Март 26, 2009, 22:48:23 pm »
Тихичко Честито миличка леле как се радвам желая ти безпроблемни девет месеца и щастлив финал  :grouphug2:
« Отговор #91 -: Март 27, 2009, 05:23:17 am »
Благодаря ви момичета,на всички ви пожелавам  да ви се връщта!Много ви обичам и незнам какво бих правила без вашата подкрепа! Изпращам ви много вирусчета ! :blowingdust: :blowingdust2:
*
« Отговор #92 -: Март 27, 2009, 09:42:15 am »
с тази прекрасна графика нямаше начин  :P
Честито двулентово тестче  мила и ти желая леки 9 месеца и здраво хубаво бебче! :P
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #93 -: Март 27, 2009, 10:18:09 am »
Изпращам ви много вирусчета ! :blowingdust: :blowingdust2:
[/quote]

Тихичко честито и от мен!
С такъв интерес прочетох цялата тема и много се радвам за теб. Стискам ти палци  :crossfingers:
А за вирусчетата - дано да ме настигнат и мен  :D
« Отговор #94 -: Май 15, 2009, 14:04:03 pm »
Здравейте мили момичета!Бих искала да ви попитам докога е нормално Бт да ми е по висока,до кой месец?Питам за да бъда подготвена,а не като спадне да се уплаша и да си  мисля какво ли не! :oops:Благодаря Ви предварително за отговорите и пожелавам успех на всички в бебеправенето и много щтастие!!! :bighug:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #95 -: Май 15, 2009, 15:55:47 pm »
До 3 месец
След този период плацентата заменя ЖТ

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #96 -: Май 15, 2009, 22:49:24 pm »
Благодаря ти мила,просто незнам какво бих правила без теб,толкова много си ми помагала със съветите си,че никога няма да могла да ти се отблагодаря! :bighug: :youwoman:Бих искала,ако имаш възможност да ми изпратиш нещо за високите стойности на кравната захар по време на бременноста?Моите са 6.6 и доктора каза,че са високи и занапред можело да има проблеми,по принцип нямам диабет,сега защо се получава така незнам........... :(