0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Тема на бременните - №33
« -: Ноември 30, 2008, 00:15:28 am »
Нека в тази тема се споделят само хубави мигове и още много момичета от форума да се преместят да пишат тук!

С малко страх и много надежда се записвам и аз. Бременна съм след трансфер на замразени ембриони. Ще разчитам много на съветите ви и дано всички имаме късмет да сбъднем мечтата си!

*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
Re: Тема на бременните - №33
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2008, 09:32:34 am »
blue_sky Желая ти безпроблемнна бременност и ного хубави мигове,и здраво бебече да си гушнеш,успех :pink_dust_1: :babyflips:
*

Aubergine

« Отговор #2 -: Ноември 30, 2008, 10:04:36 am »
blue_sky, пожелавам ти успешна бременност и благодаря за новата тема :bighug:
От два дни се чудя, защо не пускате :)

Аз съм добре, имам си зацапване - то ако нямам ще се притесня сигурно вече..
Някой може ли да ми каже, има ли вариант, да не се резорбират другите два плодни сака?

Наех жена за чистене, че с това мое лежане къщата на бърлога  заприлича, а няма кой да ми помага.. Мъжът ми колкото и да е - си е мъж, а и работи по цял ден, та само му е до чистене, като се прибере.

Хайде, на късмет да ни е на всички, много да се пазите, че времето е провокатор на настинки!
Прегръдки на всички :grouphug2:
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #3 -: Ноември 30, 2008, 10:12:07 am »
Добро утро момичета,пожелавам ви лек и усмихнат ден,въпреки мрачното време и нека да се напълне тази тема само с хубави новини.
blue_sky,пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене и на финала най-хубавия подарък.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2008, 10:20:47 am »
Честита ви нова темичка :D
Нека се препълни с нови бременелки!

Деси, знам, че е трудно, но опитай да отпуснеш душицата!
Успех до края.

« Отговор #5 -: Ноември 30, 2008, 11:15:04 am »
Честита нова темичка и от мен.
Лека и успешна бременност на всички.
Патладжанке не се притеснявай и аз бях така до 17 седмица. Съпруга ми също искаше да взимаме жена да ни помага , но аз съм твърдо против друг да ми пипа в къщата. Та моят съпруг успя да се справи и с работата и с къщата и с готвенето дори, с което съм много горда и сега не се съмнявам ,че когато се роди бебчето мога да разчитам на него.
*
« Отговор #6 -: Ноември 30, 2008, 11:32:55 am »
Деска, а честито вече и официално.
И както Надин е казала, опитай се да се успокоиш.
Уыспех, мила.
*
« Отговор #7 -: Ноември 30, 2008, 11:55:25 am »
Честита нова темичка!Лека бременност на всички! preggo
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #8 -: Ноември 30, 2008, 11:58:14 am »
Нова тема - нов късмет!Нека се напълни с много бременни момичета :)
Лека бременност!

« Отговор #9 -: Ноември 30, 2008, 12:15:27 pm »
Здравейте и от мен мили ми бременелки! :bighug:Честита нова темичка,и дано се напални с още повече нови бъдещи мами.При мен остана само едното ембрионче,но какво да се прави така е било писано.И с едно пак съм много щастлива но и много уплашена.Постоянно съм в страх че може нещо да се случи и отново да го загубя.Сега съм точно в тази седмица в която миналия път го загубих и направо ще откача от притеснение.Надявам се всичко да е наред този път.Лек и усмихнат ден ви пожелавам!!!
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #10 -: Ноември 30, 2008, 12:51:52 pm »
Честита темичка, честито и на новобременните и на всички само хубави моменти до момента на най-голямата радост - срещата с мъничкото създание. И без толкова страх - този път всичко ще е прекрасно!
Прегръдки и целувки на всички!  :grouphug2:
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*
« Отговор #11 -: Ноември 30, 2008, 13:22:11 pm »
Честита нова темичка момичета! Дано в нея се запишат още много нови бременелки.
blue_sky Желая ти безпроблемнна бременност,безброй прекрасни мигове, и прекрасно, здраво бебече на финала! Късмет!!!!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #12 -: Ноември 30, 2008, 14:39:53 pm »
Честита ни нова темичка сестрички. Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност. Аз също видях своята мечта - имам си 2 хубави плодни сакчета, чухме тонове и всичко останало. Искам да питам новобременелките тук, дали усещат ПМС. Днес е предполагаемата ми дата за лелката и имам обничайната тежест ниско долу и болките в кръста и...всичко дет си е било преди. Нормално ли е покрай датата на цикъла да се получават подобни неща или има причина да се притеснявам. Тъкмо бяха спрели болките ми, освен напрежението в гърдите и днес направо съм на тръни. Имам чувството че всеки момент ще ми дойде и честно да си призная това хич не ми действа добре като усещане.

*
« Отговор #13 -: Ноември 30, 2008, 15:42:36 pm »
Момичета, благодаря ви много за пожеланията! Да ви се връщат!  :grouphug:

Наде, Мери, ще се опитам да се успокоя. Днес вече зацапването е по-малко, а и до другия петък, когато ми е следващият преглед, единствената ми задача е да почивам у дома. Надявам се да се предаде пред моята упоритост.  :wink:
Патладжанче, да знаеш, че не си сама! При мен не е толкова зле положението, но пак си ме е страх по малко.  :bighug:

sweet_baby, можем само да се надяваме всичко да е наред. Понякога се улавям, че броя дните до края на 12 седмица, когато си мисля, че ще се успокоя, но е толкова далече, а и кой знае дали наистина ще се успокоя или само си въобразявам ...   

маги, чувала съм, че в предполагаемите дни на цикъла може да се появи малко зацапване. За другото не знам. Но ти все пак се опитай да не се притесняваш!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #14 -: Ноември 30, 2008, 16:26:33 pm »
Дес, като преброиш дните до 12 седмица, ще почнеш да броиш тези до 16, после до 22, после до 28 и т.н докато не се роди бебо  :D
Успешна и изпълнена с хубави новини нова тема
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #15 -: Ноември 30, 2008, 16:29:10 pm »
BlueSky, много,много се радвам за теб! Имаш и моите стиснати палци :wink:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #16 -: Ноември 30, 2008, 16:31:52 pm »
Цвети, чакаме те тук скоро  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #17 -: Ноември 30, 2008, 17:14:18 pm »
blue_sky и аз си мислих че когато мина 12г.с. ще се успокоя,но не стана.Както каза Мини всеки път чакам следващият преглед и все се нядявам да няма нещо лошо.Но така ще е ...страх винаги ще има,но се моля всички ние да успеем да стигнем до края и да получим най-големите си подаръци.Късмет на всички. :bighug:
 sweet_baby  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers:
« Отговор #18 -: Ноември 30, 2008, 17:51:04 pm »
Здравейте и от мен с някои мацки се преместихме от друга тема :wink:
и аз чакам с нетърпение следващия преглед.За мое нещастие съм хванала гъбички доки ми каза да слагам капсули ох много се притеснявам за бебоците :(
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #19 -: Ноември 30, 2008, 18:52:04 pm »
Честита нова тема, момичета!

Нека се напълни само с добри новини.
Честито blue_sky, лека и успешна бременност.
Пожелавам на всчки ни да сме много спокойни ,
защото бебчетата ни от това имат нужда!