zayana, може би има други фактори, които налагат взимането на тези лекарства - възраст, други заболявания и т.н. Ако му имаш вяра на твоя лекар, взимай си лекарствата, те са за задържане, ако пък толкова те съмнява, винаги можеш да потърсиш второ мнение. Аз понеже съм хипохондричка, си пиех чинно всички лекарства, даже исках да ми изписват още, за по-сигурно
Момичета, не сте само вие, аз повръщах всяка сутрин до края на 4 месец, и ако, недай си, пропуснех някоя сутрин, цял ден се побърквах от разни мисли защо не съм повърнала. Гърдите ми бяха постоянно "контолирани" - дали са напрегнати, чувствителни и когато към 20 г.с. станаха меки и малки, бях на ръба да се побъркам от мисли какво ли се е случило.
След като започнах да усещам бебето , броях движенията всеки ден и си ги записвах - кога, колко и колко силни
. След 32 г.с. на човека явно му стана тясно и не шаваше много, много, та аз, за по-сигурно почти по цял ден седях със стетоскопа от апарата за мерене на кръвно на корема си и се опитвах да му чуя пулса (
не много успешно де). Та искам да ви кажа, че винаги ще се притеснявате, няма начин, просто по себе си съдя, аз се успокоих в момента, когато ми изтекоха водите..
Пожелавам ви всичко да е наред с бременността ви, пък за нревите и притесненията..няма начин!!! Успех на всички!!!