smile76, Branka , sesi , sweet_baby, Лора, благодаря ви момичета, за хубавите и окуражителни думи - ако някой ми беше казал, че ще срещна такава подкрепа във форум - нямаше да повярвам.
Държелив се оказва моят грах, не мога да го нарека още бебе, но си имал вече плацента
Расте и не му пука от бурята около него. Само докторът се опасява от толкова кръвоизливи да не направя някоя инфекция.
Другите два сака са тръгнали да се резорбират, а отлепването на този не го видя.
Всичко добре, сега обаче ме тресе паника какво ще правя цял месец, защото клиниката излиза отпуск и въпреки, че докторът ми каза, че мога да му зе обаждам по всяко време - аз се притеснявам.
Ще пусна изследване на NKT клетките, нали така бяха, на 17.12. и евентуално вливка.
Гане, аз ясна червена кръв на два пъти виждах, и всеки път си мислех, че е краят, но и всеки път се надявах, че е за последно. И точно се отпусна да помечтая и хоп - опцапам пейзажа..
Мириам, да се оправяш ей, и нищо без консултация с твоя си лекар няма да правиш. За гърлото можеш да направиш гаргара със хлебна сода.
blue_sky , ох, не е лесно. Аз съм от първия ден така. Приемаш Утрогестан , нали? На мен не ми казвали да си проверявам прогестерона, защото са сигурни, че е от НК клетките
Голям ферман, голямо нещо, ще ме прощавате
asturiana, точно това е- като споделя и ми изсъхват сълзите.