0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ПРОВИРОН/Ундестор-спермо генезата
« -: Декември 01, 2008, 21:02:20 pm »
 ЗДРАВЕЙТЕ НА МОЯТ МЪЖ му предписа уролог за спермо генезата Провирон но не мога никъде да го намеря.Много му е високи Левкоцити,малко подвижни,много лоша,не веднаж е правена 4-5 пъти,минали сме през всички изследвания,пили сме какво ли не,дори и проксит , 3 месеца през да пропуска,и сега ни предписаха ПРОВИРОН или Ундестор,ако не инжекция НЕБИДО не знам какво и откаде вече,Моля даите някакъв савет,или ако знаете от каде да го закупя.Пробваме за бебчо вече почти 4 год.
Re: ПРОВИРОН/Ундестор-спермо генезата
« Отговор #1 -: Декември 02, 2008, 06:44:27 am »
 Повишените левкоцити говорят , че има някаква инфекция. Доктора ви откри ли каква е инфекцията? какви са стойностите на спермограмата?
 За лекарствата не мога да ти помогна с мнение, но допълнителен прием на витамини и антиоксиданти може да подобри положението.Може освен лекарствата , мъжа ти да пие чай от бабини зъби и чай от магарешки бодил.
« Отговор #2 -: Декември 02, 2008, 10:55:11 am »
 Благодаря за съвета ;Да лекаря каза за някакво възпаление пи антибиотик-след това стана много по лошо.
стойностите на спермограмата-
въздържание 4 дни-по тяхно изискване
обем-3.8
рн-7.9
концентрация-94
общ брой-357.2
бързо подвижни-15
слабо подвижни-10
не прогресиращо подвижни--15
неподвижни -60
концентрация на подв.спермат. -25 млн\мл
скорост-8
нормални-32
дефектни-36
средно диф.-9
с цитоплазматиченостатък-20
опашни дефектни-2
левкоцити4.5
това ни е последната разбира се след лекарства.
А относно чай от бабини зъби и чай от магарешки бодил дали ще има полза  при него.
*
« Отговор #3 -: Декември 04, 2008, 22:58:12 pm »
Здравей.Ундестор и Провирон вече не се внасят в България. А въпросната инжекция е от скоро на пазара, доста скъпа е и бих ти препоръчала второ мнение за да я поставиш.успех.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #4 -: Декември 04, 2008, 23:09:26 pm »
Аз съм против приложението на тестостеронови препарати без нужда, без изследване на тестостерон. Много често това има отрицателен ефект.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #5 -: Декември 05, 2008, 15:57:50 pm »
По принцип след прием на антибиотици мисля че е нормално спермограмата да е с влошени показатели. Антибиотиците "убиват" както бактериите, така и сперматозоидите. Затова преди да се прави спермограма не трябва да са приемани антибиотици известно време, както и алкохол разбира се. След известно време всичко ще се оправи.
« Отговор #6 -: Декември 06, 2008, 10:36:16 am »
Blagodaria na vsichki ,no po povod testesterona mislja che tova e oshte edin shans da porobvame,zashtoto niameme veche mnogo varianti.A za lekarstvata e vjrno farmaceft sashtoto mi go kaza che njama vnos v Bulgarija.Kazaha che samo v Garcija i Rumanija,shte probvam chrez poznat ako moje da go vnesem.Dano da i pri nas da se usmihne shtastieto njkoi den. :P
*
« Отговор #7 -: Декември 08, 2008, 09:43:07 am »
Здравейте
Провирона го намерих в магазин за хранителни добавки в Плевен иначе по аптеките го няма, казват че го внасят от Гърция. ние с мажа ми сме доволни след година опити най - после забременях но спонт. аборт. незнам дали бебчо е станал от Провирона но опитайте
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #8 -: Декември 08, 2008, 13:11:51 pm »
Blagodaria na vsichki ,no po povod testesterona mislja che tova e oshte edin shans da porobvame,zashtoto niameme veche mnogo varianti.

Както и още един шанс да увредите сперматогенезата.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Георги

« Отговор #9 -: Декември 28, 2008, 19:10:55 pm »
 Proviron  се продава свободно в Турция. Може познат да ви го донесе спокойно ако ходи дотам или пък сами да си направите една екскурзия. Цената му е около десет лева за опаковка. Успех!!!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #10 -: Декември 29, 2008, 14:16:01 pm »
Преди 10-тина години сме взимали провирон за около месец (ако не се лъжа) и сега го отчитам като грешка. Първите (преди лечението) и последните ни спермограми (2008 г) са идентични, от това допускам че лечениенто е било неефективно и вероятно неправлно.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Папаза

« Отговор #11 -: Февруари 14, 2009, 22:46:58 pm »
Здравейте,
ето едно он лайн магазин4е там има и провирон http://anaboli.eu/product_info.php?id=78 и ундестор http://anaboli.eu/product_info.php?id=99, плаща се с наложен платеж и доставката е за 2-3 дена... :)