Здравейте, момичета!
Аз правих инвитро в клиниката на д-р Стаменов! Не знам дали да пиша, че се е получило от първия път, тъй като се получи хиперстимулация и трябваше да прекъснем, но така или иначе до пункция не се стигна. Затова казвам - от първия път. Мисля, че и аз съм си малко виновна, защото казах че ще се прибера в своя град, а когато отидох за преглед, д-р Стаменов, каза, че е по-добре да прекъснем. При следващата стимулация подходи индивидуално, както и трябва, и прескочи диферелина. Отново реагирах повече от необходимото въпреки малките дози, но резултата е такъв, че не съм и смеела да се надявам, че ще стане от първият път. Отношението от тяхна страна беше много мило, страхотен колектив и се чувствах в сигурни ръце, което е много важно за мен - бях спокойна, имах им пълно доверие! Отивах при тях всеки път изпълнена с вяра, че ще се получи и същевременно се страхувах да мисля изобщо. Още повече, че докато бях там видях едно щастливо лице, което бях видяла притеснено при първата ми стимулация. Бяха успяли и при тях беше от първия път. Още две момичета се обадиха по телефона и д-р Стаменов ги поздрави и се радваше с тях. Относно заплащането не съм имала никакви проблеми! Каквато сума ми казаха в началото такава и платих.