Отдавна съм дала гласа си в тази анкета, но все пак да напиша и за кого е.
Забременях при трети опит ИКСИ при д-р Александров в АГ Варна, и трите ми опита бяха там. Септември 2008 беше успешния ни опит, забременях с близнаци, бях най-щастливата жена на света...За съжаление родих преждевременно в 32 седмица и в резултат едното близначе получи много страшни усложнения, завършили фатално съвсем наскоро. Но това е друга тема, да не спамя тук.
Нямам думи да опиша професионализма, топлото отношение и опора, която получих от д-р Александров и екипа му! Никога няма да мога да се отблагодаря на този невероятен Лекар и Човек, който продължи да ни оказва морална подкрепа и след раждането, когато преживявахме ужаса с усложненията при Митко...Той ни помогна да се справим с много трудни моменти, просто наистина не намирам достатъчно силни думи, с които да опиша благодарността си към него за всичко, което е направил за нас!
Стана малко дълго, извинявам се за което.
1. От кой опит? -от трети опит ИКСИ
2. Бяхте ли хиперстимулирани?- Не,изобщо – въпреки наличните предпоставки за това – голям брой извадени яйцеклетки (20), и последвала двуплодна бременност, нямах нито първична, нито вторична хиперстимулация
3. Доволни ли бяхте от обслужването?- Повече от доволна!
4. Имаше ли некоректни моменти относно заплащането? Не, никога не е имало такива. Дори за третия опит получихме значителна отстъпка.