0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #160 -: Януари 03, 2009, 16:03:28 pm »
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МИЛИ МОМИЧЕТА !
пажелавам на всички детски душички !
*
« Отговор #161 -: Януари 04, 2009, 11:59:21 am »
За много години,момичета!Пожелавам здраве и много успехи тази година!
 Аз на 6.01 съм на преглед при Александров и ако не ми мине котка път,започваме инжекцииките!

*
« Отговор #162 -: Януари 04, 2009, 12:21:12 pm »
 Аз на 6.01 съм на преглед при Александров и ако не ми мине котка път,започваме инжекцииките!
Тини78, успех!  yahoo_17
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #163 -: Януари 04, 2009, 12:32:48 pm »

Никакви котки няма да ти минават път :) само с оптимизъм напред и ти пожелавам УСПЕХ!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #164 -: Януари 04, 2009, 12:35:03 pm »
Тини успех мила. Сигурна съм в успеха ти. Желая ти много здраве и късмет.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #165 -: Януари 04, 2009, 12:46:08 pm »
Благоря,да ви се връщат и здравето и успехът!

« Отговор #166 -: Януари 04, 2009, 17:21:07 pm »
Здравейте ,момичета.
Много здраве, любов и сбъднати мечти ви желая  през новата година!
И аз съм в групичката на кандидат - майчетата в АГ Варна.Започвам първото си инвитро. Дано да е и последно. Утре съм на сондаж.От известно време посещавам доктор Ковачев,правила съм цветна снимка и инсеминация при него.
Така че той ще  води стимулацията и за инвитрото.
Искам да попитам момичетата, които вече минаха през тази процедура - нещо специално носи ли се за сондажа.Трябва ли да взема нещо обезболяващо предварително
*
« Отговор #167 -: Януари 04, 2009, 17:35:57 pm »
Искам да попитам момичетата, които вече минаха през тази процедура - нещо специално носи ли се за сондажа.Трябва ли да взема нещо обезболяващо предварително

Не, няма нужда от обезболяващо. Нищо специално не се носи, освен пари, мисля че моя сондаж беше 30 лв, но не съм много сигурна
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #168 -: Януари 04, 2009, 17:37:51 pm »
Моми и аз ти пожелавам да е първото ви и последно инвитро.
Мисля, че сондажа вече е 50 лв. и както С.Васи ти е писала, носиш само себе си:)
Сондажа не боли, затова не се притеснявай:)
« Отговор #169 -: Януари 04, 2009, 17:41:51 pm »
Благодаря ви много, момичета. Стискайте палци да не излезе някакъв  проблем и да отложим процеурата. 
Успех на всички
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #170 -: Януари 04, 2009, 17:48:07 pm »
Благодаря ви много, момичета. Стискайте палци да не излезе някакъв  проблем и да отложим процеурата. 
Успех на всички

Както вече писах по-нагоре само с оптимизъм напред, не се мисли за проблеми предварително. За проблемите се мисли само ако ги има а такива няма и не трябва да има  :) Успех и на теб Мони :)
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #171 -: Януари 05, 2009, 09:51:02 am »
За много години и много сбъднати мечти през новата 2009 година момичета!
Избутахме празниците... аз доста попазих леглото, то такова лежане не бях удряла никога, днес като отивах на работа направо краката не ме държаха.
Нефертити и аз имах зацапване и то продължи около 4-5 дни и за това го ударих на лежане. Незнам при вас как е момичета, но ми се струва, че доста се поразширих :lol: от началота на процедурата съм качила 4 кг.
Аз ще съм на преглед на 10.01, дано няма проблеми до тогава и да си изчакам датата. Само все още немога да си изчисля в коя седмица съм и ме притеснява, това че естрофема се пие до 8 седмица, а незнам колко ми остава до тогава - блондинска ми работа :ask: Обърква ме това, че някой ми беше казал, че ри инвитро седмиците са брояли по друг начин.
moni76 успех на процедурата ти! Моята стимулация също я води д-р Ковачев и нямах никакви проблеми. Пожелавам ти също толкова леко да минат нещата и при теб!
Тинистисам ти палци за утре и ти желая успех и бебе в края на процедурата!
*
« Отговор #172 -: Януари 05, 2009, 12:37:32 pm »
audifen радвам се, 4е най после писа и най-ве4е, 4е  си добре  :lol:
Виж сега, твоя трансфер беше на 4.12 ако не се лъжа от там върни 14 дена и приеми датата 4е ти е първи ден на цикъла, след това нанеси това 4исло в калкулатора примерно  в "мама и бебе" и ще ти из4исли термина  :wink:
Нефертити как си мили4ка?
*
« Отговор #173 -: Януари 05, 2009, 12:45:04 pm »
Във форум бг.мама още на първа страница има калкулатор.Въвежда се първия ден от последната  менструация.
*
« Отговор #174 -: Януари 05, 2009, 12:54:38 pm »
  И тук има калкулатор - на началната страница е.
*
« Отговор #175 -: Януари 05, 2009, 13:24:46 pm »
Виж сега, твоя трансфер беше на 4.12 ако не се лъжа от там върни 14 дена и приеми датата 4е ти е първи ден на цикъла, след това нанеси това 4исло в калкулатора примерно  в "мама и бебе" и ще ти из4исли термина  :wink:

Не е съвсем така - по-скоро връщаш 14 дни от датата на пункцията,защото реално това е деня на оплождането(един вид ову-то)  :wink:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #176 -: Януари 05, 2009, 13:46:14 pm »

Не е съвсем така - по-скоро връщаш 14 дни от датата на пункцията,защото реално това е деня на оплождането(един вид ову-то)  :wink:

Oоппппссссс сори  :oops: моя грешка, от деня на пункцията се връща, тъй като нали сега нямах пункция  със сладолед4етата и за това се обърках в обясненията, аз върнах 14 дена от предполагаемата ову, която засякохме на УЗИ, то е същото с пункцията.
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #177 -: Януари 05, 2009, 14:12:34 pm »
Да Денди сега съм по-добре, но доста се бях изпопритеснила, дори три вечера не мигнах, но това май ще са екстрите на щастието, което сънуваме :lol:
Май ще е по-добреда се направя на разсеяна и да отида утре на преглед, че 10.01 ми се вижда много далеч, невярвам да ме върнат.
Вие за тези прегледи записвате ли си часове и ако не кога отивате, сутрин или следобед е по-удобно? ....или да изчакам, е защо така се обръках и притесних незнам  :oops:
*
« Отговор #178 -: Януари 05, 2009, 14:18:22 pm »
audifen, теб кой ще те гледа? Според мен е добре предварително да се уговориш с док за прегледа, аз така правя, най 4есто му звъня по тел. др вариянт е на място отиваш при Ани и те записва. Ти защо бързаш, колкото по нататък отидеш толкова беб4о ще е порастнал пове4е и ще се види по добре.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #179 -: Януари 05, 2009, 18:18:29 pm »
Момичета имам въпрос към вас... Къде във Варна може да се поръча Puregon 900 IU - писалка?
Бях чела, че в аптеки " Марешки " има такава възможност но днес ми казаха, че вече не се занимават с това.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън