И аз вече мога да се запиша в тази тема,но за жалост с отрицателен резултат.След неуспешно стимулирано ИКСИ,правено юни месец,този месец завърши и ИКСИ-то ми на естествен цикъл с лека стимулация.С диагноза изчерпан яйчников резерв съм.При първото ИКСИ с доста тежка стимулация имах 7 фоликула,от които извадиха 5,1 кух,останалите четири се оплодиха,но единият спря развитие преди трансфера.Върнахме останалите три ембриона.Резултат напълно отрицателен.Тази процедура започнах с приема на Марвелон,месец преди стимулация.Започнахме без никакви лекарства,тръгнаха 4 фоликула-3 в ляво и 1 в дясно,но бяха явно с различни размери.На 8-ми ден от цикъкла включихме Цетротайд и по два Гонала.В началото ЛХ беше малко високо,но след Цетротайда падна.Е2 ден преди пункцията беше около 600.За жалост два дена преди пункцията от трите фоликула,които бяха в ляво,само единият продължи да расте,този в дясно беше спрял развитие още преди да включим лекарствата.На 14-тия ден от цикъла ми беше пункцията,извадихме две яйцеклетки,от които само една се оплоди.Трансферът ми беше на втори ден,ембрион,разделен на четири и добър по думите на ембриоложката.Днес,на 13 ден от трансфера резултат категорично отрицателен.И двата опита съм правила при д-р Владимиров.Съжалявам,ако постът ми е малко хаотичен,но не мога да събера напълно мислите си.Ако мога да помогна на някоя от вас с информация,насреща съм.Забравих да добавя,че на 4-ти ден от цикъла изследвахме ФСХ заради Фонда и се оказа,че стойността му е 34,което ме прати в графата менопауза.Никога не съм имала високо ФСХ,въпреки изчерпания резерв.Д-р Владимиров ме обнадежди като каза,че вероятно става въпрос за лабораторна грешка,защото иначе яйчниците нямало да работят изобщо,но аз от тогава до сега все го мисля и си чакам цикъла,за да го повторя.И още нещо.По време на трансфера д-р Владимиров ми каза,че имам кървене в цервикалния канал,но че по катетъра не е имало кръв и не е наранил лигавицата.Аз обаче бях достатъчно вцепенена,за да го попитам нещо.Помислих,че е възможно да е от пункцията,защото след нея имах леко зацапване.Надявам се не това да е причината за неуспеха.Иначе след самия трансфер не съм имала никакво зацапване.