0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Plamitoto :)
« Отговор #240 -: Февруари 06, 2009, 17:07:31 pm »
Много се радвам за теб мила,бъди щтаслива и усмихната във всеки един ден,наслаждавай се на бременноста си максимално!!!Целувки! :youwoman: :bighug: :hug2: :dance2: :balk_21: :balk_602:
*
« Отговор #241 -: Февруари 07, 2009, 18:34:02 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:
Много се радвам за вас!!!!!!!!!!
Наслаждавай се на твоите  :cloud9:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #242 -: Февруари 09, 2009, 11:05:36 am »
Милички мои,
Изобщо не подозирах колко е трудно да носиш живот в себе си  :oops: Вече 3-ти ден съм с ужасно гадене,което ме мъчи през целия ден!!!Имам чувството,че не го усещам само,когато заспя...Имам ужасен горчив вкус в устата,става ми лошо от всичко,а вчера едвам издържах да излезна от един магазин за плочки...Килимът им миришеше ужаснооооо!!!Четох хиляда неща как да се справя,да ям сухарчета,солети,картофи,но нищо не помага  :balk_153: А като знам,че това май е само началото...Но ще се търпи :lol: Няма как, ще се изнасяме по бързо към тоалетната osi_19  :lol:
Много Ви целувам и гушкам силнооооооо!  :bighug:
Чакам скоро време някоя от Вас да се похвали,за да е солидарна с мен ;)  :crossfingers: osi_9 yahoo_33 yahoo_17

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #243 -: Февруари 09, 2009, 11:14:38 am »
От това да се оплаква всеки  :lol:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #244 -: Февруари 09, 2009, 11:16:02 am »
Пламчо не се тревожи това е само в началото доколкото знам  :oops: аз нямах никакви неразположения  :D.В името на новия живот ще потърпиш тези неудобства  :lol:. :bighug:
« Отговор #245 -: Февруари 09, 2009, 12:06:43 pm »
Пламче, сигурно е доста трудно, но след толкова кофти поредни дни сигурно скоро ще дойде по-светъл период. Стискам палци да мине скоро и да се наслаждаваш на чудото което расте в теб.

Пази се много и си разреди програмата колкото можеш.  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #246 -: Февруари 09, 2009, 12:09:15 pm »
Благодаря Ви много!!!  :bighug: :bighug: :bighug:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #247 -: Февруари 09, 2009, 12:39:57 pm »
Пламчооо.. :lol: :lol: :lol:...охххх,такъв проблем на всички пожелавам  :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #248 -: Февруари 09, 2009, 12:41:07 pm »
Пламчооо.. :lol: :lol: :lol:...охххх,такъв проблем на всички пожелавам  :wink:

osi_9
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #249 -: Февруари 09, 2009, 12:42:00 pm »
plamitoto, честита бременост и т.н. Може ли обаче да я караш малко по-полека, моля. Сигурно се чувстваш неразположена и ти е зле, ама чак пък толкоз.... Нали знаеш, че тук всички се борим да сме в твоето състояние. Ти си успяла - поздравления, но малко такт няма да е излишен. Все пак много от нас биха били безкрайно щастливи да повръщат от всичко и да се чувстват толкова зле като теб по същия повод. Аз поне бих била. И след като си тук, а не във форум със случайно забременели съобразявай се малко. Знам, че споделянето е важно, но има тънки граници които е добре да не се преминават.
Ако пък толкова ти тежи хайде да се сменим, а.
« Отговор #250 -: Февруари 09, 2009, 13:02:55 pm »
Pesheck,
Защо ли започва да ми прави впечатление,че има хора,които са много съпричасни към болката на други,а когато се случват хубавите работи с тях не се радват,а завиждат...
Единственото,което поисках е някой съвет как да се справя с гаденето и не мога да разбера кое е нетактичното 8O Все пак не пиша в общи теми и не искам да натоварвам никой със състоянието си.
От сърце ти пожелавам в скоро време и ти да си на мойто място и да изкараш една спокойна и безпроблемна бременност!

*

fibo

• 2168
« Отговор #251 -: Февруари 09, 2009, 13:09:41 pm »
Ако Пламчо има нещо да каже по по-горния пост,си е нейна работа :D
Нека само да вметна - е Пешек,малко грубичко се изказваш,нали :wink:
не съм адвокат на никого и т.н. ама ми става някак грозно от такива постове,може и да си се издразнила нещо,но написаното от Пламито не е с цел да се оплаква!!!Сигурна съм!!! Още повече от поста й се усеща хумора и усмивката с която тя приема нещата :D,ако някой не умее да се засмее от написаното,е моля,не е тук мястото.. :D
Да не сме толкова строги,на всички ни е трудно,Пешек и твойте преживявания съм чела и искрено съчувствам(и аз по тоя път вървя)но хайде да не съдим и осъждаме,само защото някой "мрънка" за нещо което много други мило и драго биха дали :wink: в това число и аз :D Сигурна съм,че Пламито повръща със щастлива усмивка на уста и сто пъти би го преживяла докато си гушне бебчето :D

пп Пламе,дано не се сърдиш,че отговорих.... 8)

опа,ти вече си писала,е ок аз въпреки това ще поствам :wink:
« Последна редакция: Февруари 09, 2009, 13:15:33 pm от fibo »
Борко Бърборко
*
« Отговор #252 -: Февруари 09, 2009, 13:12:20 pm »
Аз нямам за какво да ти завиждам (виж лентичката ми за справка), обаче и аз мисля като Пешек. Трябва малко такт, а него или го имаш, или го нямаш...
Фибо, Пешек въобще не е грубичка, дори е много мила.
*

fibo

• 2168
« Отговор #253 -: Февруари 09, 2009, 13:18:33 pm »
Цитат на: mimi26 link=topic=32738.msg537145#msg537145 date=1234177940
Фибо, Пешек въобще не е грубичка, дори е много мила.
[/quote
Еми аз нищо мило не прочетох... :ask:,ама сигурно съм прекалено чувствителен човек... 8O :lol:
Борко Бърборко
« Отговор #254 -: Февруари 09, 2009, 13:28:29 pm »
фибчо...... :good_post:...мими26...пешек....ако сте видели добре,тази темичка е на Пламито...и според мен си е съвсем нормално да си пише каквото я притеснява,било радост,било мъка,било неразположения и т.н.!!!Не е задължително да давате отговор за нещо,което точно на вас не ви е присърце...Поздрави!!! :D
*
« Отговор #255 -: Февруари 09, 2009, 13:35:36 pm »
Плами честито и от мен. Желая ти един страхотен бебо. Относно този дискомфорт , който изпитваш сега аз от приятелки знам сухари и солетки.
Най добрата ми приятелка е в 3 месец и беше по същия начин. Лекарката и каза " Първо ще ти е лошо по няколко пъти на ден, по сле по веднъж, през ден , и те ще минат 9 м.

Чувам че при по тежки случаи лекарите изписват Деган - но все пак док ще ти каже.

Успех. :P
*
« Отговор #256 -: Февруари 09, 2009, 14:18:11 pm »
Пламче момичетата вече са ти дали съвет мило :)
Аз също мисля че със солетки , може би някакви сладки бонбонки за смучене гаденето ще се позатъпи като чуство. Но в никакъв случай не стой гладна - сухарчета, нещо сладичко, сокчета пийвай . И не се притеснявай - пиши как се чустваш В никакъв случай не се чуствай виновна за това че споделяш. Както в тъжните моменти сме заедно и си споделяме така и в щастливите трябва да е.  :bighug: :balk_103:
« Отговор #257 -: Февруари 09, 2009, 15:45:51 pm »
Здравей мила!Бих искала първо да те поздравя,за това,че споделяш всичко с нас и не си ни забравила,както много други.Като забременеят и повече не се сещтат за останалите,с които са споделяли и съпреживявяли и радостите и съмненията и разочарованията през цялото време преди да им се случи!Темичката си е твоя и можеш да споделяш всичко в нея,а на който не му харесва да не отговаря!Не изпитвай чувство за вина ние всички ти се радваме,искренно и от сърце,специално аз щте се радвам да съпреживея цялата ти бременност с теб и да те подкрепям емоционално,както теб така и всяко едно момиче,независимо от това дали е вече бременно или не,стига да не се натрапвам разбира се.А за състоянието ти мила,няма как щте изтърпиш,лесно майка не се става,солетки бисквитки и повече почивка и само положителни емоции! :bighug: :hug2: :balk_602:
« Отговор #258 -: Февруари 09, 2009, 16:04:41 pm »
Благодаря Ви,че Ви има!!!
Няма как да забравя помощта Ви и цялата надежда,която ми носехте!Ще се старая да отвърна със същото!!!

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #259 -: Февруари 11, 2009, 10:11:16 am »
Пламчо къде се губиш как си? :bighug: