0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Plamitoto :)
« Отговор #60 -: Януари 09, 2009, 20:08:53 pm »
А фоликула е идеален, и прегнил наиста щеще да е добре. Този док нищо ли не каза за това лекарство? И защо чак другата седмица, ден, два са достатъчни за да се види спукал ли се е.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #61 -: Януари 09, 2009, 20:10:56 pm »
Той искаше в понеделник да отида,но аз ще бъда извън страната,считано от утре и най-рано мога в петък другата седмица!  :( За тогава имам час...

« Отговор #62 -: Януари 09, 2009, 20:18:17 pm »
Ами освен да чакаме БТ да се повиши до тогава :? и да се задържи висока, това лекарство ако действа като прегнила може още утре да се повиши. При мен така се получи, в деня след прегнила имах чувството, че съм бременна, Т се повиши, после малко падна и пак нагоре.
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #63 -: Януари 10, 2009, 00:47:34 am »
Плами мисля че се има в предвид следното "да се предотврати спонтанна О" т.е. да е планирана,да се знае кога със сигурност ще бъде,такова лекарство се използва при ин витро когато О трабва да е планирана заради пункцията на яйцеклетките :)
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #64 -: Януари 10, 2009, 08:18:53 am »
Пламито как си? Гледам момичетата са ти отговорили в другата тема. Понеже не знам какво е това лекарство, а те са те посъветвали директно да сменяш лекаря може би трябва веднага до го направиш. Явно много е оплескал нещата и изписва лекарства на изуст.

« Отговор #65 -: Януари 10, 2009, 09:01:36 am »
Цяла нощ не съм мигнала!Така ме болеше десния яйчник,а цялата част под пъпчето ми беше като парализирана.Въобще не я усещах,а там ми биха инжекциите.И аз това видях снощи точно преди да си легна,вече бях изчела почти всичко за това лекарство и имам малка надежда,че може да се е оказал прав.Миналия месец имах фоликули,които се спукаха сами на 30мм.Явно не са били годни за оплождане,а четох,че Декапептил се бие за да се избегне спонтанна овулация с цел получаване на годни яйцеклетки за оплождане.Затова го използват при ин витро.Ако е така и се спре приемът на Декапептил до 2 дни за по-сигурно се бие Прегнил за да се освободят,но мойте се отделят сами.Според мен поне това е помощ на фоликулчето да е зряло,когато се спука  :ask:  Ще видим....Благогдаря за помощта Ви! Не знам какво щях да правя без Вас! :bighug: :hug2: :balk_81:

« Отговор #66 -: Януари 11, 2009, 18:09:34 pm »
Милички,графиката ми тотално се побърка :( Знам,че трябва да спра с тестове и мерене заради Декапептила,но поне някакво нормално отчитане няма ли как да се покаже?  :balk_144: Май и този месец не е нашия  :balk_145:

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #67 -: Януари 11, 2009, 20:36:21 pm »
Недей да се отчайваш предварително разбирасе че може това да е вашият месец стискам ти палци да е точно така  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :D
« Отговор #68 -: Януари 12, 2009, 16:54:13 pm »
Плами,при теб мина ли О...спомням си,че ходи на док и ти би инжекция и на следващия ден се повиши Т,но след това падна малко,а днес ти отново висока?!...оффф много трудно без календар,ама ще потърпим няколко дни още.... :D
« Отговор #69 -: Януари 12, 2009, 18:23:06 pm »
Май приключих с овуто :)Днес тестчето беше категорично "-".Сега оставаме да чакаме :) Май горе-долу по едно и също време ще сме всичките :)  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

denisa

• 2681
« Отговор #70 -: Януари 12, 2009, 18:29:13 pm »
не спирайте с лова нали О може да е до 48часа след+теста :bed:айде още ден два  :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #71 -: Януари 12, 2009, 21:13:53 pm »
Май приключих с овуто :)Днес тестчето беше категорично "-".Сега оставаме да чакаме :) Май горе-долу по едно и също време ще сме всичките :)  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ехааа супер всичките сме горе долу на една дата :wink: :grouphug: :dance2: аз май съм някъде около 28 Януари.Нямам търпение да дойде :wink: :cheerleader: края на месеца. Ще е весело сигурна съм :D
*
« Отговор #72 -: Януари 12, 2009, 21:16:13 pm »
не спирайте с лова нали О може да е до 48часа след+теста :bed:айде още ден два  :crossfingers: yahoo_17
Права си Дени и при отрицателен след положителен тест е хубаво да се сложи сърчице :D. Аз вчера вечер доста ясно си усетих пукването на фоликула докато кексихме с моето момче, но за всеки случай днес към два пак сложихме едно сърце ей така да не е самичко вчерашното :D :heartbeat: :heartbeat:
*

denisa

• 2681
« Отговор #73 -: Януари 12, 2009, 21:48:38 pm »
 :balk_602: :eggsperm: :bfp: 8) preggo :babbycarrage:Желая ти го от сърце :D
« Отговор #74 -: Януари 13, 2009, 10:15:03 am »
И ние сме му ударили един кекс маратон от 6 дни нон-стоп  :D Горкият ми мъж! Днес БТ пак ми е 37.2 и много ме радва  :jump12: Преди два дни падна на 36.8,което си е нужните 0.4 и наистина следва дълготооооо чакане  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Аз като не мога да си видя календара е много тъпо,защото не мога да се сетя кога трябва да ми дойде, но мисля,че беше на 27.01  :ask: Сега съм започнала една табличка да си нанасям всичко и после да си вкарам данните без да забравя нещо  :bighug: :bighug: :bighug: Късмет на всичкииии  :goodluck:

« Отговор #75 -: Януари 13, 2009, 10:42:07 am »
И ние сме му ударили един кекс маратон от 6 дни нон-стоп  :D Горкият ми мъж! Днес БТ пак ми е 37.2 и много ме радва  :jump12: Преди два дни падна на 36.8,което си е нужните 0.4 и наистина следва дълготооооо...........
Kak се изчислява разликата? :oops:.Моята Т преди О беше 36.9,вчера 37.3,а днес 37.2....но аз си водя календар и в един руски саит,който ми изчисли разликата досега 0.28 :?...шантава работа... :(
*

fibo

• 2168
« Отговор #76 -: Януари 13, 2009, 12:09:12 pm »
 :? и аз не знам
Борко Бърборко
*
« Отговор #77 -: Януари 13, 2009, 12:17:50 pm »
 :)Пламче супер разлика имаш  :cheerleader: и на Вилито е такава което е супер.
Плами защо не се регистрираш в още един сайт за графики, например www.fertilityfriend.com
Така ще можеш да гледаш графиката си
« Отговор #78 -: Януари 14, 2009, 12:12:07 pm »
Аз имам регистрация там,но все не ми остава време да я разуча :( А и за какво ми е като не си спомням нито една температура  :D Но ще започна де,защото така е малко сложничко без календар :(  :bighug:

*

fibo

• 2168
« Отговор #79 -: Януари 15, 2009, 11:17:14 am »
Пламчо как си днес???
Борко Бърборко