0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Часът ми беше за 14.30, но влязох към 15.00. И мен ме прегледа Стаменов, но и Персенска беше там. Обсъждаха всичко заедно.

Ако не се лъжа ти беше пред офиса на секретарките. Ние седяхме отсреща
Здравейте,момичета!Gery_ch,Теди,минах към 18.30 снощи,но докато се прибера към Бургас минава време.Сутринта вчера на 05.01 им се обадих и ги измолих за час за деня,бяха много любезни,без никакви проблеми ми казаха да отида,но към 18.00 часа(явно тогава вече е разтоварено от към пациенти),но влязох след 18.30.Това няма значение,боцнаха ми Ovitrelle за пукане на фоликула и сега се надяваме да стане естествено,ако не-почваме ин-витро.Пожелавам на всички ни каквото сме започнали в началото на годината да доведем до успешен край,без да се налага друго,и до края на годината да си гушнем бебоците!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
Часът ми беше за 14.30, но влязох към 15.00. И мен ме прегледа Стаменов, но и Персенска беше там. Обсъждаха всичко заедно.

Ако не се лъжа ти беше пред офиса на секретарките. Ние седяхме отсреща

Миии,май не,бях седнала то4но срещу вратата.Аз бях без 4ас,но ме извикаха по име,с 4ерно кожено манто бях  :)
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

gery_ch

• *
  • 11
  • Д-р Персенска,д-р Стаменов-благодаря Ви.
Аз бях там от 16.30ч,излязох от кабинета към 18.10ч.
Няма прав път до мястотото, където си заслужава да отидем...
*
Здравейте момичета!След дълго лутане по доктори днес си записах час при д-р Стаменов.Записаха ме за месец февруари 2010 г. за първо посещение при него.Това е ужасно много време!Наистина ли се чака толкова?

pepsi,така е много се чака за д-р Стаменов за първичен преглед.А не ти ли предложиха и час за д-р Персенска за нея мисля че може би има часове за след не чак толкова дълъг период.Моят съвет е да звъннеш отново и да вземеш час и за нея за да не чакш толкова дълго,те двамата работят в екип.Желая ти успех и много късмет.

pepssi,наистина е толкова голям наплива за д-р Стаменов.Въоражи се с търпение,защото ще успееш да си гушнеш рожбата,благодарение на неговия екип.А аз ти пожелавам докато дойде време за часа ти след повече от година, да ни зарадваш с новина :babbycarrage:
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
аз днес звънях да си запазя час в клиниката (без значение дали при Персенска или при Стаменов) и се записах в няккаъв списък на чакащите ,който също бил дълъг , ама нямам избор....След голямото лутане при "дктори" , всеки от които ми направи по една операция, се надявам скоро да се срещна с Доктор , който си разбира от работата!
*
Със сигурност си разбира от работата.Успех на всички. :D
*
Rossy,за кога те записаха в клиниката и при кой? При Персенска има ли по-ранни месеци от февруари 2010 г. защото днес званях да питам,но не отговаряха? И мен записаха в този допълнителен списък.
*
Rossy,за кога те записаха в клиниката и при кой? При Персенска има ли по-ранни месеци от февруари 2010 г. защото днес званях да питам,но не отговаряха? И мен записаха в този допълнителен списък.
записаха ме само в този списък за д-р Стаменов. Няма по-ранни часове и Персенска за съжаление, явно вече работят наравно. Дано да имаме късмет да дойде и нашият ред , макар че като питах , казаха че списъкът е дълъг! Успех!
*
Благодатя ти Rossy,успех и късмет и на теб!!!