Здравейте, не бях горд носител на HPV, но съм горд излекувал се. Това е до всички момияета, които не намират изход. Преди 4 години се самодиагностицирах с HPV (щом се е стигнало до самодиагностициране, представете си колко явни поражения имах). За 1 месец ще се изразя грозно, но "цъфнах". При мен проблема не бяха кондиломи, както при доста хора, а странни образования в дебелото черво. Започна едно горене, мазане. Пак горене на лигавицата. Гинеколога каза: "Няма какво да се направи, чакаме". Намирах се в така нареченото "предраково" състояние. При мен пораженията бяха по лигавицата на дебелото черво. Ужасна работа, която ти пречи и на работа, и на нормален живот. Тогава смятах, че това е нещо срамно. Сега споделм, с когото мога, защото се оказа, че доста хора около мен живеят срамно с това. Та така медицината каза: "Чакаме". Тоест чакаме да се оправя или да стигна до раково състояние. Тогава бях на 22г. Започна отчаяние и сълзи.Сигурно ви е познато.
Единствения източник на информация: интернет разбира се. Оказа се, че много хора лекуваха тази гадост с хомеопатия. Така реших и аз. Питах една пишман хомеопатка, която по телефона ми изреди цялата серия шуслерови соли. За щастие попаднах на коментар, че в Пловдив има добра лекарка д-р Юрукова. По онова време записването при нея не беше мисия невъзможна като сега. Записах се. Лекарите казаха: "Няма какво да направим. Чакаме". Тя каза: "До 3 месеца ще я излекуваме". Цялата тази работа с билките ми се струваше шарлатанство, ама иначе беше "Чакаме". Реших да й повярвам, защото тя си вярваше. 1 месец по-късно, нямах и помен от моите красоти. Кожата се възстанови. На 3ия месец, изследване и нямаше HPV. Оттогава съм върл защитник на хомеопатията от правилния хомеопат. Същата лекарка ми мори в по-късен етап хламидии, инфекции в тръби и др. неприятности. П*С* по онова време на своя глава също пиех Coriolus versicolor.