0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мразовита,януарска,++++ темичка (12.01-18.01)
« Отговор #120 -: Януари 15, 2009, 09:50:50 am »
Оф... момичета днес за мен ще е от онези дълги и тягостни дни :(
Деня започна добре бях радостна, че бъдещата спалня стана много добре - остана само да сглобим мебелите. Но на работа... Знаете ли какво е да работите само с мъже и да слушате дълги и подробни истории за бебета. Развали ми се настроението  :balk_144:. Работата ми беше голяма утеха, първата година година направо забравях за проблема бебе, само мъже около мен и всички говорят само за работа. Но пък последната е ужасна, да вземат на всичи да им се родят бебета, и да слушам аз, какви памперси купували, колко стрували, как плачело...а днес " Ако знаеш каква емоция я да го чуеш за първи път да се смее...чувството е..." Направо замръзнах и поисках земята да се отвори :balk_144: :balk_145: Съжалявм, че стана толкова дълго ама на моменти ми става толкова болно :? :balk_144: :balk_144: :balk_145:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #121 -: Януари 15, 2009, 10:02:03 am »
Радостинке, на всички ни се е случвало, мила! Знаем какво е. Не се отчайвай, един ден и ти ще говориш за това :)  :pink_dust_1: yahoo_17 Ще видиш!

Много прегръдки и горе главата  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #122 -: Януари 15, 2009, 10:02:49 am »
Добро утро и от мен момичета ;)
radosttinka нямаш представа колко добре те рабирам мила. Аз съм единствената жена в офиса която все още няма бебе. Всеки който ми се обажда и не ме е чувал отдавна ме пита само дали не работим по въпроса  :( Преди нова година последните ни приятели който бяха необвързани ни съобщиха, че чакат бебе. Толкова се разторих, че неможах да спра да рева цяла нощ. Такава нервна криза никога не бях получавала, а се имах за много силна .... глупости. Искам да ти вдъхна кураж, не обръщай внимание на това което се случва около нас. Винаги ще има някой който да чака бебе, на друг на който ще му се е родило. Важното е да вярваме, да не губим надежда и да не спираме да мечтаем, защото да спрем да мечтаем означава да спрем да живеем!

Хиляди целувки и гуш от мен  :bighug:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #123 -: Януари 15, 2009, 10:09:22 am »
Радостинка,горе главата,не се натъжавай,и нашите бебчета ще дойдат все някога.
Радвай се на щастието на колегите си,поне аз се опитвам да го правя,разпитвам за децата им,интересно ми е като разказват историики за тях.Става ми малко гадно само когато някой колега гордо заяви,че ще става баща,помислям си веднага кога ли и моето съкровище ще съобщи ,че съм бременна,но бързо ми минава и не губя надежда.
Вярвай в мечтата си,тя ще стане реалност,така ни било писано,да извървим труден,трънлив и тежък път,но ще стане да знаеш,трябва да сме оптимисти.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #124 -: Януари 15, 2009, 10:26:54 am »
Мили момичета,стана ми така тъжно като ви чета,че се разплаках и аз!
Аз имам едно  момченце,което ми е слънчицето в живота,не си представям живота без него и като ви чета милички.......такава буца ми застана на гърлото,че.....!!!
За пореден път се убеждавам,че на нас жените е отрдено да сме по-силните,по-смелите,по-търпеливите,по-чувствителните,макар и толкова нежни на пръв поглед.
Момичета,искам силно да ви прегърна,Ради,Мери Попинс,Маринка,Кайли,Раши,Дени,Виксънче и всички,които задълително пропускам,толкова сила има във вас,че дори не подозирате колко!!!
Прегръщам ви.....много....(и моето стана дълго,сори)
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*
« Отговор #125 -: Януари 15, 2009, 10:34:01 am »
 :bighug: и на теб Мегчо :)

« Отговор #126 -: Януари 15, 2009, 10:37:39 am »
Радостинка, мила не тъжи. При мен 80% от жените са бременни и само ме питат няма ли и аз...радвам се за тях и тихичко си плача наум или изкарвам по някоя сълза в тоалетната всеки пъткато ми дойде и после казвам че ме болят очите от компа или че е сух въздуха в стаята. Дръж се миличка, ние всички те подкрепяме и една голяяяяяма  :bighug: ти изпращаме :)
[/url][/url]
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #127 -: Януари 15, 2009, 10:45:07 am »
Радостинка, не се отчайвай! Сигурна съм, че и твоят щастлив миг ще дойде някой ден както надявам се и моят и тогава ще пресъхнат сълзите ни! Всички сме с теб! :grouphug:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #128 -: Януари 15, 2009, 11:12:13 am »
Радостинка моляте недей така,знам колко ти е тежко преди да забременея всеки път щом видех бременна жена имах чувството че света ми се срива но след четири години и моето чудо се сбъдна :D и твоето ще се сбъдне скоро ще видиш и тогава тези моменти на отчаяние по скоро ще те забавляват. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #129 -: Януари 15, 2009, 11:27:44 am »
ОЧАКВАЩИ                

jasmin_veni   - 15.01.
  Smile_baby    - 17.01
  Калинкаа      - 21.01
  beb4o         - 25.01
  violeta1974   - 25.01
  vulpecula_m   - 25.01
  Melody01      - 28.01
  plamitoto     - 27.01

ЛОВУВАЩИ            

djina76
   tangra
   rositka13
   disi
   rouzi-anna
   angel78
   eveita
   jasmin_veni
   isidimi
   Jael
   Kremoni
   fibo
   viki_vat
   mira_m66
   hriska
   koleva01
   rrrosi
   meg4o
   viviq
   ВиЛиЛи
   keksche
   rashi
Здравеите момичета,
аз едва днес успях да вляза във форума, просто не се отваряше от понеделник.Иначе приключихме с лова и ние, ама ако знаете от няколко дни как ме боли долу ниско. Дори тази нощт се събудих от болки и придърпване.Като ПМС е. Жалко ,че календара е затворен.Графиката ми този месец е много объркана, та ще видим какво ще излезе!
« Отговор #130 -: Януари 15, 2009, 12:06:11 pm »
Радостинче, не тъгувай мила, на всички ни е криво. Точно миналата година като казахме, че ще правим бебето - Сестра ми и тя решила и тя тогава, и моята приятелка и тя тогава и двете чакат вече всеки момент да им се родят бебчетата, а аз  си чакам още да стане..............съдба, щастлива съм поне за тях. Повярвай и ще стане, дано само е по-скоро при всички нас. :(

Моята енергия за живот!
« Отговор #131 -: Януари 15, 2009, 12:11:00 pm »
Момичета, благодаря ви за милите думи  :bighug: Нямам никакво намерение да се предавам :D Понякога просто ми идва в повечко, но и вие го знаете. Понякога се радвам с тях, понякога не им обръщам внимание, понякога просто излизам от стаята, но и понякога ми става много мъчно и болно. Голяма опора ми бяхте днес. Още веднъж благодаря :bighug:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #132 -: Януари 15, 2009, 12:31:56 pm »
Радостинка, не дей така мила!  :hug2: Това е просто един период, в който някои хора имат поставена задача от Господ да се преборят със определени трудности, които да ги направят по-силни, по-смели, по-стойностни хора! Така е, всяка от нас минава през тези стадии, когато силно се разстройва, или се дразни, или се съмнява в крайния успех, понякога дори и да се радва с колегите и приятели на техните бременности, бебчета и споделени истории... но това не трябва да е движещата сила в живота ни. Около нас винаги ще има някой който в нашите очи има повече, получава нещата по-лесно, който е по-щастлив от нас и т.н. Важното е човек да вярва: да вярва в успеха, да вярва в силата на любовта, да вярва в това, че Бог е с него и за всяко нещо има причина!  :bighug: бъди силна и смела, имай вяра и когато чувстваш нужда се оповавай на Господ! На мен винаги ми помага!
Вече 8 месеца а бебчето не идва!!!
« Отговор #133 -: Януари 15, 2009, 12:39:57 pm »
Здравейте на всички.Много ми е тъжно защото вече 8 месеца не забременявам.Не съм ходила на доктор.Искам да ви кажа че преди когато се пазехме на мен ми идваше на 21-22 ден.Цикалът ми по принцип е 6 дни.А сега откакто правиме опити за бебе на мен ми идва на 27 ден всеки месец.Много неща не са ми ясни.Вие какво ще кажете?При този цикал кога е най подходящо да забременея? Какво трябва да правя след половият акт.Моляви обяснете ми,много ще съм ви благодарна.Благодаря ви предварително.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Вече 8 месеца а бебчето не идва!!!
« Отговор #134 -: Януари 15, 2009, 12:54:53 pm »
На пъро време може да започнеш да мериш базална температура. И да използваш тестове за овулация. Има доста теми за това как и защо се мери базална температура, прочети ги. Ако не си над 30 години още ти е рано за притеснения. Но ако си, потърси консултация със специалист по стерилитет. Не просто гинеколог, а специалист от клиника по стерилитет. Пиши от кой град си и момичетата ще ти препоръчат специалист.
« Отговор #135 -: Януари 15, 2009, 12:56:08 pm »
Живея във Враца.На 20 съм.
*

denisa

• 2681
« Отговор #136 -: Януари 15, 2009, 12:59:35 pm »
Добре е да започнеш да следиш кога си в овулация с тестове, мерене на базалната температура и др.Peshek много добре е обяснила.Успех
« Отговор #137 -: Януари 15, 2009, 13:00:51 pm »
Благодаря
*
Болки по време на секс
« Отговор #138 -: Януари 15, 2009, 15:13:51 pm »
Искам да ви помоля за мнение, като преди всичко знам, че не сте лекари и за това ви благодаря предварително за времето, което сте отделили за отговор.
Не през цялото време, но напоследък често се случва, когато с мъжът ми сексиме да ме боли десния яйчник. Една такава тъпа болка, все едно някой го е хванал и го дърпа или стиска, като болката се усеща при тласък навътре. Същност трудно ми е да преценя дали ме боли точно яйчника или тръбата, но е в тази област болката. Надявам се не е много обръкано обяснението  :oops:
При генекологичен преглед са ми казвали, че този яйчник е малко по-горе и по-назад от другия, но нямаше нищо притеснително в това според лекарката.
 :ask:
« Последна редакция: Януари 15, 2009, 16:17:24 pm от mimko »
*

denisa

• 2681
Re: Болки по време на секс
« Отговор #139 -: Януари 15, 2009, 15:18:37 pm »
Аз усещам нещо подобно на това което описваш в дните около овулацията.Успех