Благодаря за компетентното мнение на lady_11.С две думи ако си разбере правата може да припознае детето по всяко време,което не е много добре.НО аз казах,че това искам да го направя в името на детето-в смисъл(вече доста се повтарям,но явно е нужно)НЕ ИСКАМ И НЕ МОГА ДА ЗАБРАНЯ на този човек да вижда детето,защото той му е баща!!!Искам детето да няма толкова контакти с него,защото бащата няма да се промени НИКОГА.
Боби,след като 2 пъти ти писах на лични-виждаш,че моята история с моите родители и преживяното нямат нищо общо с твоя случай.Ти си обидена от факта,че едва по-късно си разбрала някои неща около развода на твоите родители,докато аз съм живяла с техните проблеми цял живот!Това е невероятна травма за едно дете-именно от това се опитвам да предпазя моето детенце!Мислиш ли,че е добре детето да ни гледа сеирите и да живее в скандали?Аз не мисля така!А относно факта,че мислиш,че като е дошъл с мен по лаборатории,значи не е зависим,ще ти кажа едно-не познавам наркотиците-знам само,че взена кокаин,незнам дори и колко често го прави,затова исках само да знам,че не е взимал,когато съм забременяла.И искам да знаеш-ти не познаваш този човек,на моменти и аз се питам знам ли кой е той всъщност,но дори,когато му казвам нещо с факти и дори и да е виновен,той казва,че това не е вярно!Дори,когато заведох любовницата му-тя е на17-тя ми каза че са били заедно предишната вечер на дискотека,а той казваше пред нея-не,аз бях на софия!2 седмици по-късно си призна!Каза истината,но много са случаите,в които изобщо не си е признавал!Даже пробата да беше положителна,щеше да каже че не е вярна и да тичаме по други лекари,или пък да е знаел,че такъв тест няма,а да си е мълчал!Варианти много...
Пак казвам-не искам да забранявам на никой нищо,но Боби,питам те по-добър ли е варианта детето да живее с двамата си родители,които не се разбират,отколкото да живее с единия,а дръгия да вижда от време на време???Отделен въпрос е,че той многократно е казвал,че като родя ще си вземе детето,и че с него ще се видим в съда!!!Кой е той,че да говори така?Да,има права като баща,но няма право да говори така пред хората.Не съм съгласна!Искам нормално дете,не комплексирано от факта,че мама и тати не живеят добре и то трябва да живее в такава обстановка!