0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: кухо яйце или неправилно изчислена възраст на плода
« Отговор #20 -: Февруари 04, 2009, 14:48:12 pm »
Radi S. успех утре дано всчко е наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #21 -: Февруари 05, 2009, 16:22:21 pm »
Denisa, много ти благодаря  :)
Днес всичко мина добре-имаше си пулс, при това доктора каза, че е чудесен и да спра да се тревожа за това...  :) и наистина съм била с по-късна овулация, заради което се е получило разминаването в седмиците.
Разбира се сега идват на ред и други неща, но днес ще се насладя на тази новина и ще продължавам да мисля позитивно...  :)
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #22 -: Февруари 05, 2009, 16:23:39 pm »
Честито миличка! Успех до финала!
*

denisa

• 2681
« Отговор #23 -: Февруари 05, 2009, 19:40:00 pm »
Radi S. чудесна новина   :cheerleader: :dance2: леки и безпроблемни девет месеца .
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #24 -: Февруари 05, 2009, 21:16:48 pm »
Radi S. , честита радост и безпроблемнни 9 месеца. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #25 -: Февруари 06, 2009, 00:31:04 am »
Безпроблемна бременност и от мен!  :D
« Отговор #26 -: Февруари 06, 2009, 10:51:19 am »
Благодаря много на всички за подкрепата и пожеланията...  :grouphug2:
*

juja

« Отговор #27 -: Февруари 12, 2009, 17:44:38 pm »
Здравейте, аз  съм в 9г.с. и при последния преглед гинекологът ми каза, че ембрионът е малък за възрастта си. След седмица отново съм на преглед, но мисля, че този период ми го даде по-скоро,за да свикна с мисълта, че бременността ми ще бъде прекратена предсрочно. Възможно ли е според вас за една седмица плода да навакса това, което не е успял до момента :ask:
*

denisa

• 2681
« Отговор #28 -: Февруари 12, 2009, 20:10:27 pm »
може да си имала по-късна овулация затова ембриона да не отговаря,ако на другия преглед е пораснал колкото трябва за периода от една седмица значи всичко е ок.Успех
« Отговор #29 -: Февруари 12, 2009, 21:33:31 pm »
Благодаря ти! Искрено се надявам да е така! 
« Отговор #30 -: Февруари 13, 2009, 10:12:03 am »
А има ли сърдечна дейност?
« Отговор #31 -: Февруари 13, 2009, 18:38:57 pm »
Лекарят не каза, че има пулс, но не каза и че липсва такъв. А аз не чух нищо. Зная, че пулсът се появява към 4г.с., но бих ли могла аз да го чуя?
*

denisa

• 2681
« Отговор #32 -: Февруари 13, 2009, 18:45:53 pm »
Лекарят не каза, че има пулс, но не каза и че липсва такъв. А аз не чух нищо. Зная, че пулсът се появява към 4г.с., но бих ли могла аз да го чуя?
Пулсът в толкова ранна бременност не се чува ,а се виждат сърдечните пулсаций при преглед с ехограф.
*
« Отговор #33 -: Февруари 13, 2009, 21:33:24 pm »
Виж това
http://www.azibebe.com/index.php/bremennost/bremennost/bremennostta-sedmica-po-sedmica.html
« Отговор #34 -: Февруари 14, 2009, 12:48:43 pm »
Привет момичета  :hello: и честит свети валентин  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:

Ето и моята история.И при мен първото ми абразио беше защото плода не се развиваше според седмиците,поне докторите така казваха.Ходих на 2- 3 -то мнение,но едно и също ми казваха.Както и да е преживях абразио в края на трети месец от бременноста,но така и никои не ми каза защо се е получило така,нямам дори експертиза.Преди 9-10 месеца настъпи и второ абразио в 8 г.с, с диагноза Кухо яйце.И оттам вече само доктори по генетика и всякакви изследвания - хормони,щитовидна жлеза,хромозоми ....
Сега сме в период на бебеправене  :bed: и доста ме е страх да няма и трето абразио ,защото няма да го понеса.Четох ,че Кухо яйце не се повтаряло,но не съм сигурна.

Стискам палци на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Здравейте момичета.Много ми се иска да споделя и аз с някои това, което ми се случи на 1.03.2009 колкото и познато да ти прозвучи всяка от нас го преживява изключително тежко.Толква много искахме това дете и бяхме изключително щастливи когато на 6ти януари разбрах,че съм бременна след като си направих тест няколко дни по-късно вече ме гледаха на видеозон и според гинеколога бях в 4та г.с. в 7ма г.с. отидох при друг гинеколог,който ми препоръчаха...въпросният каза че всичко е наред и че съм в 7ма седмица без да ми каже нищо друго.Следващата ми консултация трябваше да бъде на 18ти март.на 1ви март ме приеха в болница след ужасно силни болки придружени с кафяво течение на 2ри ме прегледа гинеколог и си каза"присъдата" кухо яйце! Имах чувството,че пропадам а и не бях подготвена тъй като не бях чувала за този феномен преди.Не спирах да плача 2 часа по-късно ме кюретираха.Сега седмица по-късно физическата болката отслабна но психологическата болка НЕ! Немога да се справя сама...
*
Здравейте и от мен. Последния ми цикъл дойде на 19.01. Вчера ходих на лекар и той каза че се съмнява в "кухо яйце", имам сакче, което е същото като от преди 2 седмици. Каза да отида на преглед на 24 март. От няколко дена гърдите ми са омекнали малко. Чуда се да хода ли при други доктори до тогава. Много ми е тежко! Дайте съвети! :(
*

denisa

• 2681
abby много съжалявам за това което ти се е случило аз имам три неуспешни бремености но продължавам да се боря за второ детенце.Бързо възтановяване ти желая  :bighug:
bo_dim не е лошо да потърсиш и второ мнение.Успех
*
Може ли да споделите има ли някой опит със съмнения за "кухо яйце" и след това да не се потвърди диагнозата?
denisa12251 след коя неуспешна бременност си си правила изследвания? Мислиш ли,че ще избързам ако си направя след първа такава...? Хистологията не показва нищо както и очаквах.Гинеколога,който ми прави кюретажа не казва нищо днес бях на преглед.Изписа ми Три-Регол и ми каза,че три месеца не е препоръчително да забременявам.Не ми се иска да ги пия заради страничните ефекти,които според мои познати са доста неприятни..