Здравейте момичета !
За съжаление при мен има и друг проблем който не ми дава мира !
Преди да разбера че съм бременна имах проблем с белия дроб имам кървящи капиляри на единия бронх !Белодробния доктор ми беше изписал антибиотик ,но малко след това видях 2-те чертички и го спряхме ! Пуснахме генетични и се изолира генотип 4G/4G за PAI .Сега терапията започна с аспирин протект и капилярите пак започнаха да кървят !
Спряхме го и минахме на фраксипарин 0.3 ,но пак кървят Двамата доктори (белодробния и гинеколкога)решиха да спрем за 2 дена фраксито и малко да укрепим капилярите !
Аз обаче се притеснявам ако после пак прокървят капилярите какво ще правим как ще се предпазим от евентуален риск от спонтанен аборт ? Направо съм в ужас и безумие !
Моля ви някой ако има с подобен случай да сподели (незнам дали тук му е мястото да споделям това)
И още нещо да попитам на вашите изследвания пише ли нещо за риск в %
При мен пише следното в коментара
Генотип 4G/4G за PAI се среща с висока честота(32%)при пациенти с обременена акушерска анамнеза особено при пациентки със спонтанни хабитуарални аборти .В контролната група (жени с минимум2 успешни раждания )честотата на 4G/4G е 17 %.
Това е в коментара а в резултатите пише само 4е се изолира този генотип ,но колко ... не пише
Стана много дълго съжалявам ,но съм много притеснена