в момента чета "Изумителната сила на осъзнатото намерение"на Естер и Джери Хикс,преди нея прочетох другата им книга-"Законът за привличането",видях,че и smilя е чела.Авторите са много готини и позитивни,и точно с това ме заредиха.От есента чета само такива книги-насочени към позитивното мислене и развитие на духа,контрол на ума,личностно израстване и т.н,и да ви кажа честно-тези книги ме изкараха от дупката,от депресията и саможъжалението,в което бях изпаднала.Далеч са от романите,но си имат своето предназначение и успех в крайна сметка."Светецът,сърфистът и корпоративният директор" на Робин Шарма е страхотно книжле,бих казала романче, за самоусъвършенстванеИзчетох книгите на Джон Кехоу,които също допринесоха за повдигнатата ми глава."Методът Силва"най-много ми помогна,дори карах курс по този метод.Сега съм си подготвила П.Куелю-"Вещицата от Портобелъо"-досега не съм чела Куелю.А преди тези позитивни обучаващи книги бях подхванала Дж.Браун-много ми допадна този автор-"Шестото клеймо" доста повлиява върху представата ни за Църквата(Ватикана в частност)-бях увлечена,след това като прочетох "Шифърът на Леонардо"бях доволна,че не съм гледала филма,защото романът ме завладя,което нямаше да стане,ако го бях гледала.И така-сега ще препитам Куелю,после ще видя какво четете тук и ги почвам и аз.