Ех, че хубава темичка, а аз чак сега да я видя
Нимика, много кофти, че е ограничен достъпът до библиотеката :/ аз съм в англия, където библиотеките са отворени 5-6 дни в седмицата, (6 за да бъдем точни), и единственият почивен ден винаги е през седмицата (понеделник-петък), т.е. събота и неделя винаги е отворено. Работят и до по-късничко.
Ще е супер, ако в бг библиотекарската професия еволюира и стане посменна. 1ва, 2ра смяна и т.н. Хем повече работни места, хем по-достъпно.
47 усмивки, племенницата ти английски ли учи или е в чужбина. Аз като учител, бързам да дам следния съвет. Намерете книга от задължителния лист за лятно четене. Ако сте в бг и учите английски, намерете книга от списъка и я прочетете в оригинал на английски. Хем ще е на нивото на 14г, хем ще подпомогне учебния процес. Ако сте в чужбина, същото
аз четох "animal farm" и малкият принц с 12 годишно дете, и двете са книги за "възрастни", за да се разбере съобщението м/у редовете, трябва да се чете в контекст, но английският беше лесен и книгите забавни. Сигурна съм, ще изводите, които децата си водят, когато четат "анимал фарм" са различни, от тези, които ние си водим, но това е книга, която всеки трябва да прочете
Ягодка, и аз ги имам нюансите в киндъла, но още не съм ги почнала. Обичам да ходя и в библиотеката и да чета списания. Сега съм на вълна списание "scientific american", защото съм запокитена временно в Америка...
В момента книга не чета, но като видях темичката и не св стърпях да коментирам
поздрави