0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Aubergine

Re: Тема на бременните № 36
« Отговор #20 -: Февруари 03, 2009, 14:44:40 pm »
Бери, ти си шампион направо. Аз имах предвид, че голямо количеатво то зеленчуците са пълни и с нитрати по това време. Та затова се зачудих от ползата им. Аз повече от 3-4 плода на ден не мога да изяждам. Май не е достатъчно. Ще трябва да си правя фрешове :)
Ми нЕма полза. Един приятел се натрови със зелена салата оня ден.
А плодове аз много обичам и дълго време не ги ядох изобщо, че бях на Дюкан, и сега просто съм като не видяла.. Имам и щастието да не ми се променят вкусовете от бременността - затова казвам, че е индивидуално, защото някой ако не обича или му се гади от тях, ще се измъчи да яде насила..
И да не забравяме - миене с гъба и сапун и хубаво отмиване, белене, че то не е една беля.

mama_dream , ми трябва, особено щом си болна.

« Отговор #21 -: Февруари 03, 2009, 15:19:39 pm »
Аз ям цитруси, киви и дюля. По принцип много обичам ябълки, но сега нещо хич не са ми вкусни.
Мидж, аз бях вечерта, последна. Трябваше от 19,00 да вляза, но успях чак към 21 и нещо да го направя. Междувременно дойдоха две момичета за проверка на дължината на маточната шийка, Докът каза, че направо имало "епидемия" от скъсяващи се шийки...  :?
А за изследванията в ТК - не мрънкат, свикнали са вече.  :lol: Веднага ме разконспирираха чия пациентка съм щом си искам изследванията.  :wink:
  09.11.2007
« Отговор #22 -: Февруари 03, 2009, 17:03:54 pm »
Здравейте и аз да се престраша да се запиша, ни6то че съм в 14г.с и доки в събота ги видя нашата тройка, след 3 опита ин-витро четвъртия беше успешен. Поздрави и късмет на всички бременещи мами :D
« Отговор #23 -: Февруари 03, 2009, 17:50:34 pm »
Здравейте и аз да се престраша да се запиша, ни6то че съм в 14г.с и доки в събота ги видя нашата тройка, след 3 опита ин-витро четвъртия беше успешен. Поздрави и късмет на всички бременещи мами :D

Добре дошла в нашата групичка
ЧЕСТИТО и лека бременност  :P
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #24 -: Февруари 03, 2009, 17:52:49 pm »
  :D Привет и от мен!Нака новата темичка се напълни със много нови бременелки!Добре дошли на новите попълнения!Здраве и леко бременеене на всички! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #25 -: Февруари 03, 2009, 18:05:59 pm »
Здравей Vali_n много се радвам за теб, това е чудесно дано всичко е наред.  :youwoman:

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #26 -: Февруари 03, 2009, 18:09:34 pm »
Здравейте!Добре дошли на новите момичета!Аз пак ще се оплача с моето главоболие,така съм от началото на бременността!Много ми е трудно и имам силни болки в гърба!
« Отговор #27 -: Февруари 03, 2009, 18:21:48 pm »
Исками се да ми помогнете с инфо. Преди малко ходих при гинеколога и личния, и понеже кашлям не много малко, гинеколога ми каза да пия по един "но шпа" преди лягане за да се отпусне мускулатурата за да не пречи на бебето. Дали е безвредно? За сега бебо си се движи ама знам ли да не му навредя от кашлицата?  :balk_132:

« Отговор #28 -: Февруари 03, 2009, 18:58:48 pm »
Ношпа няма да ти навреди на нищо, интересно обаче какво ти изписаха за кашлицата.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #29 -: Февруари 03, 2009, 19:06:23 pm »
Ами още преди няколко дни ми изписаха Стодал, доста намаля кашлицата, беше по зле, но пак си бухам. Уж няма нищо на дробовете, днес пак ходих да ги слуша доктора.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #30 -: Февруари 03, 2009, 19:08:01 pm »
Но шпа може да се пие до 6х1 на ден без проблем през цялата бременност.

*
« Отговор #31 -: Февруари 03, 2009, 21:27:42 pm »
Здравейте :P!Само хубави новини да има в новата темичка!
 :welcome_1: на новите бременелки!Лека бремонност и много хубави моменти!

За витамините-всеки ден започвам с чаша фреш  :D.Действа  ми тонизиращо.

eveishan,и аз имах ужасно главоболие,но от 17г.с(горе-долу) почна да отшумява постепенно.
« Отговор #32 -: Февруари 04, 2009, 10:11:14 am »
Дубрютру!Преди дни видях двете чертички,така че се осмелявам да се включа тук вече!Миналата година имах мисед и сега се притеснявам адски много!Снощи ходих при доки ама нищо не можа да види още-било рано!Каза само,че лигавицата на матката ми е силно удебелена и най-вероятно има бременност,но не може още да каже на 100 процента!Ама според мен 5 положителни теста няма как да лъжат!Сега чакам да дойде петък и пак да отивам на преглед!Душичката ми е свита и постоянно се моля този път всичко да е наред!
« Отговор #33 -: Февруари 04, 2009, 10:44:31 am »
Добре дошла,marmodka! :bighug:Недей да се притесняваш всичко ще е наред този път.Успех на прегледа в петък,дано видите точицата вече.И да докладваш след прегледа. :crossfingers:
*
« Отговор #34 -: Февруари 04, 2009, 10:56:22 am »
Добре дошла,marmodka! Миналото си е минало, ще видиш, че сега всичко ще е наред и да ни се похвалиш в петък, а до тогава  :goodluck: :goodluck:
« Отговор #35 -: Февруари 04, 2009, 12:39:16 pm »
здравей marmodka, само спокойствие и силна храна ;) всичко ще е наред  :goodluck:

« Отговор #36 -: Февруари 04, 2009, 13:18:07 pm »
Искам да изразя възмощението си към всички калколатори за пол на бебето плъзнали из нета. Как може по дата да се определи нещо което зависи от нещо съвсем друго.  :ask:

*
« Отговор #37 -: Февруари 04, 2009, 21:10:04 pm »
Здравейте и от мен в новата темичка!  :)

Добре дошли на всички нови момичета, но специалните ми адмирации за Vali_n!

Мама_дрийм, като те дразнят калкУлаторите за пола, никой не те кара да им се доверяваш. 

При мен нищо ново. Растем си тихо и кротко и с нетърпение чакам другата седмица, за да ходим на преглед.

« Отговор #38 -: Февруари 05, 2009, 09:08:13 am »
Момичета,искам да ви питам нещо тъй като се притесних!Днес реших ей така да си направя пак тест и да видя дали чертичката ще стане по-тъмна!Е да ама не!Два направих и на двата беше по-бледа от оня ден!И направо ме побиха тръпки...Дали според вас това може да означава понижаване на хормона?
*
« Отговор #39 -: Февруари 05, 2009, 09:49:50 am »
Мармодка,пусни кръвен тест или си изчакай прегледа утре.Успех!