момичета от това което аз разбрах от правилника е че за безплатните опити се класират само момичетата с една или две тръби,частино или изцяло запушени,и с ендометриоза или пластика на тръбите.само това ли са условията.ако е така,това е безобразие!!!
Това беше повода, да помоля, за конструктивни критики.Наясно съм, че точно след няколко опита и те грози опасност от ИЯР, а на всичкото отгоре тези опити не сте ги правили за без пари. И знам за съжаление, че както казва alia_alia групата ви изобщо не е малка, а има наистина нужда от помощ. Иначе онзи прословут чл.27 , дори аз която нямам правени много стимулации и съответно ИЯР разбирам че е безсмислен и силно ограничаващ. Още повече, че им се откъсна от сърцето 0.5% - наистина много недомислено. Или пък много тънко премислено, не в наша полза естествено. Не знам, момичета, надявам се, ама много се надявам всички които работят по създаването на правила за този фонд, да са искрено съпричастни и добронамерени. И наистина заинтересовани реално да помогнат, а не само да отбият номера. Знаем, че нашите си хора правят всичко по силите си, но си знаем и другите хора. Аз съм доста умерен оптимист и се страхувам, че накрая така ще извъртят нещата, че точно тези дето вече са отръскани като брашняни чували, няма да получат помощ. А не трябва да е така. Дори смятам че двойките с по няколко неуспешни опита трябва да са с предимство. Все пак поне един опит може и да се напънем да си платим, но два, три, пет ....