0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Графиката на garga - та
« Отговор #40 -: Юни 14, 2009, 14:19:45 pm »
Граче,при всеки БТ си е индивидуална,при някой е по-висока,при др - не...;тебе това да не те притеснява,а ако има инфекция някаква - вярвай ми - ще рабереш! Аз като се разболях тоя месец се събудих първия ден със 38.и нещо....още преди да стана от леглото знаех,че ще съм зле... :(
Графиката ти е чудна,дано най-сетне да е станало,мило... :D :D :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #41 -: Юни 18, 2009, 20:55:36 pm »
Я да видим кой си е скрил графиката, а защо ли?! :crossfingers: :goodluck:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #42 -: Юни 18, 2009, 20:59:02 pm »
Повече няма да меря БТ. Затова  :wink: Просто реших, че това мерене всяка сутрин доста ме натоварва психически. След 2 седмици започвам фоликулометрии и от там смятам да се ориентирам имам ли овулация. Като разгледах доста от бременните графики се оказа, че някои от тях съвсем не са ясно двуфазни и реших, че метода с БТ не е съвсем точен. А и при мен в месец с ову и ановулаторен такъв, графиките нямаха особена разлика. Засега преустановявам меренето... Освен ако не ми щукне нещо друго тези дни ;)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #43 -: Юни 18, 2009, 21:36:56 pm »
Гардже,щом ще се чувстваш по-добре като не мериш,недей :)
А и не бързай да се настройваш за фоликулометрия,може някое малко свраче да те изненада :goodluck:
:balk_21:

« Отговор #44 -: Юни 19, 2009, 11:50:18 am »
Гардже миличко и тук да те поздравя за решението ти- мисля че ще си по-спокойничка така като не мериш БТ  :) Просто ще ти олекне малко на душичката от непрестанно взиране в термометъра и графиката, от чудене днес каква ще е БТ, а утре, ще се вдигне ли няма ли и такива неща. Действа много разтоварващо това, а и като ходиш на фоликуметрия изобщо няма нужда да се тормозиш и с този термометър  :D
Да знаеш, че на мен Александров ми каза, че хич не вярва на тези графики и изобщо не взима под внимание резултатите от тях, каза че това е остарял метод и не винаги е достоверен. Така че най-добре фоликуметрия, почивчица и всичко ще се нареди знам аз  :D :D
« Отговор #45 -: Август 12, 2010, 14:50:40 pm »
Чоки, можеш ли да ми дадеш координати на Веселин Иванов.От Стара Загора съм и трябва да се срешнем спешно, но не мога да го открия.Ако ти е удобно на dida_di75@abv.bg

Предварително благодаря!
« Последна редакция: Август 12, 2010, 14:53:33 pm от dida_di »
*
« Отговор #46 -: Август 12, 2010, 18:39:00 pm »
dida_di, попаднала си в чужда тема! Това е графиката на Гарджето :wink:
Ето темата на Чоки - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37459.msg740663#top
Ако мога да ти помогна с нещо пиши ми на лични, аз съм от Стара Загора! :)