Здравейте момичета! Брат ми не ме послуша и не си направи посявка на еякулат,но все пак посети друг лекар.За по-сигурно и майка ми отиде с него.Отказал е преглед през ануса,но ехографа е бил много хубав.Доктора казал,че простатата е добре.Не задържа урина,бъбреците са добре,но има някаква кистичка в централната част на простата,която е видяна и от предния лекар,но казал,че това не го притеснява.При предния преглед обаче брат ми е имал някаква подутина на члена,която лекаря казал,че е тромб и въпреки,че този тромб вече го няма, сегашният доктор казал,че по се притеснява ,защо се е появил?
Брат ми има оплаквания при уриниране,които са чести позиви,болка и дискомфорт,но няма видими причини за това.Казал му е да си направи спермограма (препоръчал Сариев-Варна) ,но майка ми тъй като е невежа по въпроса не разбрала дали трябва да е посявка на еякулат ,или иска да се види качеството на спермата.Кое от двете според вас трябва да се направи?
Да си кажа честно преди няколко дни ни наплашиха с рак на простатата,а той е само на 23 и никой не обръща внимание на тази киста.Не било сериозно.Притеснена съм!Защо като му няма нищо ,има проблем с уринирането?! И какъв може да е бил този тромб?От какво може да се получи?Лекарят му казал,че се появява при нестандартни пози,а доколкото ми е познат сексуалният му живот, е малко нестандартен.
Дайте съвет,моля.