Не знам ЛИли, така каза док...всъщнст това, което се случи бе неспукване на фоликул от предходната стимулация, и този месец "потенциалните" фоликули нямаха никакъв шанс...сега трябва да пия 10 дена Дуфастон, и после ако не изчезне, 1 месец Жанин
Майски....
...Чудя се как да го кажа, така че да не прозвучат много крайно думите ми....
Недопустимо е да започваш стимулация с Клостил, без да е сигурно че няма някой неспукан фолукул останал от предния цикъл.
Това не е критика към теб, а към лекаря, защото стимулация не се предписва хоп-готово по телефона. Миналия цикъл може да си си спукала всички фоликули, този може да не е така.
Лекаря ти е ДЛЪЖЕН да провери това, преди да почнеш стимулацията, а не да те претупва...........
Ясно е че почни всичко е обречено, въпреки че се пробват "да спасят положението с Прегнила"... но според мен той само би спукал задържания, и силно се съмнявам от някой от фоликулите които имаш да се отдели годна яйцеклетка, защото доминантния е този "остарелия", а другите ако между тях няма доминантни...не е ясно дали има годни яйцеклетки.
Ти май направи вече 3 неуспешни инсеменаций в болницата където ходиш.
Май е време да си пробваш късмета на друго място....
Ако не грежа, Джам още преди да почнеш с инсетата ти казваше да се насочиш към някоя от инвитро-клиниките. Доста убедители аргументи беше изнесла по темата. Въпреки че там са по-високи цените отколкото в 1АГ, определено има разлика. Тогава не се включих, защото ти упорито твърдеше че там и само там ще ходиш, и реших че все пак всеки сам си преценява.
Сега, като те чета, и си мисля че одавна трябваше да се включа.
(дано само не греша с ник-а, защото нямам възможност да търся в темите назад, пък и май това беше в дир-а, а не тук. Ако греша моля да ме извиниш.)
Аз също имам 1 несупешна в 1АГ. Но това ми беше достатъчно, за да разбера че така няма да стане....
Нито ми изследваха Е2, преди инсе, нито получих черно на бяло с колко сперматозоиди сме направили инсето... Пък в клиниките дават бройка и %подвижни, преди и след обработка.
На всичкото отгоре, не ме чуха да правим узи на 11 ден, ами я карахме по стандартната схема. И се оказа че пропуснахме 2 цикъла, само защото съм имала по-ранна овулация.
Ама аз като казвам че е така, няма кой да ме чуе............
И ако трябва всеки ден ще ме гледат на УЗИ, пък ако трябва и по 2пъти...
Та, за 3 месеца дебнене кога ще е овуто, и нацелихме само 1 и тогава правихме инсето.
Така обаче ...Ва банк....на мен хич не ми харесва.
Действието се развива - миналата година по това време.....но не вярвам нещата много-много да се се променили до сега. По-скоро, схемата си е същата.
Отделно от това, чух че в 1АГ не се прави някаква кой знае каква обработка на материала преди инсе, ами само се постава в хранителна среда за инвитро. За това последното, не мога да твърдя дали е вярно или не....обаче съм склонна да допусна че е така.
Имам спотнанно забременяване след неуспешното инсе, въпреки че беше за кратко, факта си е факт.
Успех ти желая, но мисля че е време да пробваш късмета си на друго място.
Това е моя съвет. Така ще имаш и база за сравнение. Още след първия преглед ще усетиш разликата.
На всички момичета които са в процедура по АРТ, желая много, много късмет и...............
Аз може би ще се включа чак в есената серия за 2рото инсе, до тогава ще пробваме по старомодния начин....