Госте,първо искам да ти кажа:НЕ Е ХЛАМИДИ,а хламидиИ,2-аз също съм от Велико Търново и съм с 2 мисед аборта.3-ти казваш,че пред теб не е споменавано за "хламиди",а в първия си постинг казваш,че ви е излекувал хламидиите-
странна работа.....
4-ако обичаш не подлагай на съмнение компетентността на момичетата от форума,тъй като съм сигурна,че четат и превеждат доста по-вече"медицинска литература"от теб.
5-ако си толкова сигурен в това,което твърдиш,поне влизай с ник или регистрация,а не като"много компетентен" гост.
6-по въпроса за търновските лекари съм напълно съгласна
7-ако си толкова доволе/на от лекаря си,какво правиш във форума-нали той ще ти реши проблемите....
8-от всичко до тук искам да ти поясня-не познавам д-р Пенков и нямам мнение за него,ОБАЧЕ супер много ме дразнят изказванията ти за хората без работа във форума и намеците за компетентността им,тъй като благодарение на тях много момичета знаем какво да првим.
И-всеки има право на мнение тук,НО никой няма нужда от подобни обиди като твоите.Това са мнения на препатили хора,ако ти си доволен/на,можеше просто да го напишеш,без да обиждаш никого.
П.П.Жалкото е само,че вместо да разменяме опит,такива като теб само се чудят как да си губят времето.......