0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За щастливата история на още едно бебе на Зачатие - бебе Константин на мама Неда и татко Петър - разказана накратко – може да прочетете  в днешния брой на вестник 24-часа (20.02.2009г.)

Точно една година след техния успешен инвитро опит.

А всъщност, всяка от нас знае колко е дълъго и трудно се върви по този път.

Тръните никак не са малко -  падаш, ставаш и продължаваш .....и така... много пъти...  до Успеха.

Наистина, те преминаха през много трудности, но не спряха да се борят за своята мечта и Успяха.

Когато Вярата я има и Надеждата никога не угасва – ЩАСТИЕТО идва....

Още веднъж - да им е жив и здрав сина на Неда и Петър, да ги радва, да сте много щастливи заедно и дано не закъснава много момента, когато той ще стане батко.

П.п. Навремето Неда ми беше обещала, че един ден ще разкаже по-подробно за своя път до Щастието, за трудностите с които им се наложи да се борят, и които не ги сломиха.

Защото................всяка една успешна история ражда много нови успешни истории и помага на много момичета да не спират да се борят, да не се отчайват и да вярват в своя успех.

Ето линк към статията
http://s59.radikal.ru/i166/0902/01/c78bd1ab89d9.jpg

"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
Да са живи и здрави - днес сутринта пих кафе с вестника в ръка и много се радвах. Никола също кудкудякаше весело наоколо и каза, че Константин и той бил хубав като него самия  :lol:

В очакване ....
*
Да им е жив и здрав малкия Константин, голям е сладур! :)

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
нещо не мога да намеря статията в електронния вариант на вестника. някой да има линк?

а Неда да пусне своята история и в нашата закована тема "Статистика на успеха", моля...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Неда ти си невероятен човек! Винаги ще ти се възхищавам!  :D
Никога няма да забравя онези няколко дни в болницата, въпреки причината, заради която бяхме там. В този емоционално труден момент, ти ми даде кураж, вдъхна ми сили за да продължа напред и да не се предавам

Вие успяхте въпреки всички трудности, с които се сблъскахте!

Много здраве, късмет и много щастливи мигове ви желая!  :D
И сестричка на Константин  :wink:

:heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:

:bighug:
Честит син на щастливото семейство! Да е жив и здрав!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
Бъдете много щастливи, мило семейство!
Нека малкият Константин носи на мама Неда и татко Петър само радост и усмивки!
Да е живо, здраво и много щастливо сладурчето!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
             Това се казва новина! :D Честито на мама Неда!
          Да им е жив и здрав юнака Константин!
      Да са много-щастливи!

:balk_7:
*

Честито!
    Да ви е жив и здрав и много щастлив!
      Да е весело и жизнерадостно момченцето!
        Да бъде много послушен, късмет и много щастливи желая
           на него и цялото семейство!
            Да ви носи само радост и  да бъде мнооого послушен!
*
Да им е живо и здраво детенцето! Много щастливи мигове на Неда и Петър с Константин!

*
Честито!
Да ви е жив и здрав Константин!
*
Честит дългочакан син! Честита сбъдната мечта на мама Неда и татко Петър! Да им е жив и здрав Константин! И много щастие на цялото семейство!

*
Да е щастлив малкия юнак и да носи много радост на мама и тате  :D
*
Честито! Бъдете здрави и щастливи цялото семейство!

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Здраве и щастие за цялото семейство!
ДА расте щастлив и безгрижен малкия юнак! :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
Ей, Rommi, трябваше да ме "изтипосат" във вестника, че да се сетиш да влезеш във форума,а? :wink:

Момичета, благодаря на всички за пожеланията!
На всички, които вече са сбъднали мечтата си - много здраве и късмет на дечицата!
На останалите желая в най-скоро време това да им се случи!

П.п. Навремето Неда ми беше обещала, че един ден ще разкаже по-подробно за своя път до Щастието, за трудностите с които им се наложи да се борят, и които не ги сломиха.

Ама аз не съм се отказала да си изпълня обещанието, просто....няма много време...

а Неда да пусне своята история и в нашата закована тема "Статистика на успеха", моля...

Отдавна се каня, ама... :oops:

Поздравления за бебе Константин, да расте жив и здрав и много щастие на цялото семейство! :D
Благодаря ти, Бени!

*
Честито на щастливите родители.
Да сте живи и здрави цялото семейство.
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Честита сбъдната мечта на мама Неда и тати Петър!Да ви е жив и здрав Константин!