Елист, прекрасни сте:))))))))))))
Кристи, преди млако писах и в една друга тема по повод времето и гледането:) Наистина всичко е въпрос на добра организация но и много зависи от характера на децата.
Първия месец след катио се прибрахме, майка ми беше неотлъчно до мен и много, ама много ми помогна. От почти 1 месец съм сама и никак не е страшно. Изморително и притеснително е на моменти защото в началото като ревнеха и тримата и незнаех какво да направя по-напред. Сега като ревнат, двама реват (или поне един) а с третия се занимавам:))))Няма как:)
Мен също последния месец много ме ожалваха, даже повече отколкото ми се радваха:) Дори на моменти се ядосвах много, че ми се говори само колко трудно ще е. То никой не си и мисли, че ще е лесно, но смятам всеки си е преценил поне наполовина какво го очаква, останалата половина нямаш време да я осъзнаеш:)))))))))))
В началото като останах сама ме мъчеше безсънието, сега вече свикнах. Остава ми в най добрия случай по 1 час да дремна между храненията им. Нощем имам предвид. През деня понякога спят и по 4-5 часа но пък немога да спя денем:)))))
Аз и докато бях бременна си мислех сама да си ги гледам. Свекърва ми е много набклизо но повече ме изнервя отколкото да ми е в помощ и затова не искам да е тук постоянно. Майка ми идва събота и неделя когато може и така ме отменя поне за 1-2 нощи:) незнам как ще е занапред, но не ги гледам сама за да се правя на герой а защото засега успявам без това да ме изнервя и изтощава до безкрай. Винаги съм стррадала от безсъние преди да родя и вероятно организма ми е привикнал да "спи" по малко:) Мислила съм и за жена, която да ми помага, но не още. Никак немога да си представя все някой да е около мен и да немога да си ходя ако искам по гащи в нас:))))))))))))))))))))
За всичко се намира начин, стига да не е за сметка на здравето ви разбира се:)
Затова, наслаждавай се на растящите мъници в корема и не се тревожи отсега за после. Те децата ще ти покажат с кое как и дали сама ще се справяш.
Забравих:) Сутрин и вечер разхождам Бари:). Този ушатия от аватара ми:)