0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #480 -: Май 20, 2010, 20:01:56 pm »
:D Сари чудесна графика имаш този месец!
 Хайде дано да е тази на която ще сложиш  :bfp:. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Ех не знам дали този ще е месеца  :( нещо си игре тази Бт с мен.а и днес не ми е ден-не съм имала изобщо спокоен работен ден.Едно вибриране ниско долу отдясно през цялото време..не знам от какво е защото лелката я чакаме след поне 10 дни... Какво е това не знам. Обаче не съм имала мисля такова досега .. от какво е според вас и дали е притеснително да се обадя на доки???
*
« Отговор #481 -: Май 20, 2010, 22:39:15 pm »
Сиси,
този спад на Т може и друго да означава. Дано отново се покачи. Бъди търпелива и скоро ще стане ясно. Придърпванията също могат да се дължат на това, което толкова желаеш. Ако са много силни, консултирай се с доки, иначе са норма :goodluck:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #482 -: Май 20, 2010, 22:46:06 pm »
Сиси,
този спад на Т може и друго да означава. Дано отново се покачи. Бъди търпелива и скоро ще стане ясно. Придърпванията също могат да се дължат на това, което толкова желаеш. Ако са много силни, консултирай се с доки, иначе са норма :goodluck:

Сега определено съм добре.Вече каквото и да е имало мина и замина :) дано не е за лошо  :wink: мерси Стефи
*
« Отговор #483 -: Май 21, 2010, 07:51:07 am »
Сари ,минавам да пожелая успехи мила,с толкова много сърчица дано има и едно тупкащо накрая yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*
« Отговор #484 -: Май 21, 2010, 11:54:06 am »
Успех миличка, много си е добре БТ, не се притеснявай  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #485 -: Май 23, 2010, 14:17:25 pm »
Здравейте сладички мои... ами аз май няма какво да се хваля..Започнаха болките в гърдите което ме огорчава защото си знам какво следва :( както и да е .Дано следващите опити са по-успешни :):) до скоро милички и успех на всички
*
« Отговор #486 -: Май 23, 2010, 16:41:49 pm »
Сари, не предавай фронта още!! Рано е!! Те гърдите и от друго болят :wink: Много се надявам да видиш  :bfp: :bighug:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #487 -: Май 23, 2010, 18:08:20 pm »
Сари, не предавай фронта още!! Рано е!! Те гърдите и от друго болят :wink: Много се надявам да видиш  :bfp: :bighug:

Гале .. мерси мила за пожеланията.Има малко време имаш право.да видим как ще е утре Бт.
*
« Отговор #488 -: Май 23, 2010, 19:49:47 pm »
Сари, аз за първи път чувам болките в гърдите да са предвестник на МЦ :wink:
По-скоро са друг знак, дано :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #489 -: Май 23, 2010, 21:24:15 pm »
Сари, аз за първи път чувам болките в гърдите да са предвестник на МЦ :wink:
По-скоро са друг знак, дано :crossfingers:
Миличка те зърната ме болят.. даже не съм слагала днес по-тесни дрехи.с една широка рокля съм че направо не мога да ги докосна.. предния месец нямаше такива неща.Всеки месец си е за себе си-убедих се в това :)
*
« Отговор #490 -: Май 23, 2010, 21:42:01 pm »
Сари, ми тя работата отива съвсем на  preggo
Много ще се моля за теб!
*
« Отговор #491 -: Май 24, 2010, 07:44:25 am »
Олеее,Сари браво!И БТ е висока  дано си остане  така занапред :babyflips: :bfp: osi_9

*

saraapl

• 2009
« Отговор #492 -: Май 24, 2010, 08:09:50 am »
Олеее,Сари браво!И БТ е висока  дано си остане  така занапред :babyflips: :bfp: osi_9

Ами сещате се какво следва нали милички.. другия месец
« Отговор #493 -: Май 24, 2010, 12:23:08 pm »
Сари, аз когато имам такава графика вътрешно си знам, няма да крия, но факт е, че гледах и доста бременни графики, които имат спад точно в деня на предполагаемата М. Затова, аз си слагам :crossfingers: и дано и твоята да е такава  yahoo_17.

*
« Отговор #494 -: Май 24, 2010, 15:52:52 pm »
 Докато няма :witch:  надежда има, пък и я си погледни 26-ти ден каква БТ има, няма да се отчайваме я :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #495 -: Май 24, 2010, 19:48:52 pm »
Докато няма :witch:  надежда има, пък и я си погледни 26-ти ден каква БТ има, няма да се отчайваме я :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Единственото което ме боли са зърната.Други предменструални симптоми нямам.И все пак дано този спад не предвещава нещо лошо :) ако пък има лелка-другия месец по-здрава гонитба :)
« Отговор #496 -: Май 25, 2010, 08:24:07 am »
Ооооо какво виждат очитее мии ,има пак повишаванеееее,и вещица нямааа е а дано бебе да има.Миличкаааа желая ти го от сърцее  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #497 -: Май 25, 2010, 12:20:39 pm »
Сара, рано е за вещица още  :wink: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

saraapl

• 2009
« Отговор #498 -: Май 25, 2010, 19:26:53 pm »
Ами какво да кажа-дано не идва мръсницата :) Не знам дали имам предменструални симптоми или какво.Факт е-зърната ми са много болезнени и постоянно твърди.Обаче това не значи нищо все още..Мислех че днес лелката ще идва ама.. не знам.Дали с изтеглената по-късно О. се измести и ЛФ.значи предполага се че все още май не съм в закъснение.Не знам.Вие какво мислите-как ви се вижда този спад за предполагаема М.? Не знам дали има бременни момичета които са имали такива спадове преди да им дойде М и да са се оказвали бременни.Мисля да потърся малко из нета графики :) Муни ти защо не си мерила БТ да ме ориентираш малкичко :):) целувам Ви до скоро
« Отговор #499 -: Май 25, 2010, 19:34:25 pm »
Ох ми миличка,нали съм Инвитро и с толкова хапове няма смисъл да меря аз  :wink:,та затова,ноооо силно се надявам за теб миличка :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...