0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #600 -: Юни 17, 2010, 18:49:55 pm »
Сиси, за боцканията не мога да ти кажа. Лично аз не съм обърнала внимание на тази подробност. :(

Искам да те успокоя за медицинското обслужване в Испания. Аз съм много доволна от вниманието и грижите, които получих по време на бременността, но най-вече по време на раждането. Отношението на мед. екип беше повече от отлично както по време на раждането, така и по време на престоя ми в болницата (3 дни при нормално раждане). Става въпрос за държавната болница в Паленсия (Комунидад Кастийя и Леон). А и фактът, че съпругът те придружава по време на раждането, е още един плюс. Съветвам те, ако съпругът ти е навит и има желание (защото на сила не става) да присъства. За мен беше от изключителна помощ.
Единственият недостатък според мен е, че прегледите са по един всеки месец, а ехографиите са три на брой, по една във всеки трименстър. Естествено, ако се наложи и има нужда, се правят и по-често. Аз съм ходила 2 пъти в спешното заради кървене, през 20-тата и 25-тата седмица, и обслужването и вниманието пак бяха на ниво.
Ще си призная, че пътувах често до България в командировки и всеки път съм ходила там на гинеколог. Сигурно съм правила повече от 10-12 ехографии. Дори използвах лятната ваканция и си направих фетална морфология при Др. Даскалов в Пловдив, защото и седмиците ми бяха подходящи (22-ра). Изключително внимателен човек, както и съпругата му.
С две думи, исках да те успокоя, защото бях чувала изказвания от сорта, че тук в Испания лекарите били некадърници и тем подобни, и че ставали различни гафове,  но се оказа, че не е така. Некадърници има навсякъде, а е много важно, според мен, да те посрещнат с усмивка и внимание, а не с касовата бележка за мед. услуга.

П.П. Честита ви племеничка! Да ви е жива и здрава и само да ви радва!!!!

И аз съм останала с впечатление че са внимателни :) просто тези "редки" срещи ме притесниха в началото ама сега като се замисля след като наистина няма проблем не е задължително да съм на всеки два дена по поликлиниките :) Иначе наистина се чушстшам супер с едно изключение за което моля помогнете ми  :oops: Милички много ми е трудно с храната-не мога да се храня.не повръщам като хапна,а нямам никакъв апетит..Знам че е лошо но само мисълта за храна ми става зле а и честно да си кажа не мисля изобщо за храна.Другата седмица живот и здраве започвам 8 седмица и съм свалила до сега близо 4 кг.. Не е някакъв голям проблем но за мен е. Сега се навивам на плодове повече и то портокали.Даже докито ми каза да приемам тях заради фолиевата киселина.От таблетките фол. к-на много ми се гади и се стига и до следващото ниво няколко пъти  :oops: та затова кажете ми моля ви как преодолявате нежеланието за храна-все пак трябва да храним малкия човек колкото и трудна да е тази задача за мен в този момент...  :?
*
« Отговор #601 -: Юни 17, 2010, 19:18:54 pm »
Не съм имала подобен проблем. При мен нямаше нито повишаване на апетита, нито нежелание за ядене. Защо не зададеш въпроса в темата за бременни. Там със сигурност ще има момичета, които са минали през същото. Знам, че има бременни, които в началото на бременността отслабват. Мисля, че Фибо имаше твоя проблем. Тя дълго време страдаше от това. Пиши й на лични, ако искаш.

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #602 -: Юни 17, 2010, 19:41:29 pm »
Мила Сари не са ли ти предписали да пиеш витаминки за бъдещи мамита.Аз с моята първа бременност до края си ги пиех и си бях много апетитна.Зная че до 3 месец е така няма желание за апетит но все пак трябва да се храниш миличка. :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #603 -: Юни 17, 2010, 20:03:53 pm »
Сисинкаааа набивай плодчета мила и така,дано се чувстваш добре :D

*

saraapl

• 2009
« Отговор #604 -: Юли 26, 2010, 18:51:18 pm »
днес беше прегледа и всичко е наред :) бебо е 7.1см и сърцето му биеше ли биеше.. и така се връткаше насам натам :):) слънцето ми ... :) много съм щастлива ..
*
« Отговор #605 -: Юли 26, 2010, 19:00:30 pm »
Сарии, браво мила!
Все хубави новинки да ни носиш! :D
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #606 -: Юли 26, 2010, 19:08:42 pm »
Чудесно Сари, все така щастлива да се връщаш от всички прегледи.  :D
« Отговор #607 -: Юли 26, 2010, 19:49:34 pm »
Сара, чудесни новини--само така за напред! Почивай си и се радвай на хубава и лека бременност :)

« Отговор #608 -: Юли 26, 2010, 20:01:13 pm »
Честито Саринка!
само такива новинки да има
и да ритка много бебко :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #609 -: Юли 26, 2010, 20:02:00 pm »
Сари  браво ,страхотни новинки .Дано все да са такива  :bighug:
*
« Отговор #610 -: Юли 26, 2010, 21:53:43 pm »
Миличка така се радвам - днес самоо мноооого хубави новинки кажи на мъжа си да цунка коремчето ти от мен  :bighug: :bighug:
*
« Отговор #611 -: Юли 27, 2010, 02:21:29 am »
Браво Саричка!И аз много се радвам за прекрасната новина!Само такива хубави  новини да има  :crossfingers: :hug2:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #612 -: Юли 27, 2010, 07:20:29 am »
Браво Сари, много хубави новини си ни донесла.Ама много сте порастнали бе  :wink: Хайде все такива хубави до самия прекрасен и дългоочакван финал.  :bighug:

*
« Отговор #613 -: Юли 27, 2010, 09:16:04 am »
 :bighug:
*
« Отговор #614 -: Юли 27, 2010, 09:20:58 am »
браво на бебо :D

« Отговор #615 -: Юли 27, 2010, 09:37:55 am »
Браво супер новини дано все така да е до финала.

*
« Отговор #616 -: Юли 27, 2010, 09:52:28 am »
 :balk_21: preggo
*

saraapl

• 2009
« Отговор #617 -: Юли 27, 2010, 14:01:57 pm »
днес деня не е много успешен.Сега съм си в нас защото сутринта ми взимаха кръв но за нещастие кръвното ми беше доста ниско..А за мен това е странно-но сега съм бременна а кръвното доста "подскача" от бременността..И ми стана много лошо-добре че мъжа ми беше с мен(мислех сама да ходя) и ме прибра.От работата нямам проблем-просто аз си настоях да отида ама уви.Не ме пуснаха и по-добре.Че сега си лягам защото главата ми се върти ужасно много..Бебо е добре-то явно само на мен ми влияе  :? охх аз и по принцип не обичам да ми взимат кръв,а днес за капак и 6 епруветки ми източиха.. ама нали не съм си в БГ и не знам какви са правилата.. до скоро милички
*
« Отговор #618 -: Юли 27, 2010, 15:26:20 pm »
Сарич, много кръв, затова така се е получило. Почивай, хапни едно шоколадче иии всичко ще се оправи. Важното е че бебо е добре.. все така да расте мъничето :)
*
« Отговор #619 -: Юли 27, 2010, 20:11:56 pm »
Добре, че не си била сама! Но е напълно нормално да ти е ниско кръвното. Сигурно не си била закусила нищо, защото трябва да е нагладно.... И ето защо ти е станало така.
Важното е, че всичко е минало. Сега се почини и всичко ще е наред.

Радвам се за прекрасните резултати от прегледа! Желая ти всички прегледи да ти носят само радост и щастие!!!!!!

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!