0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fo

Тестове за антитела
« -: Март 15, 2006, 09:17:27 am »
здравейте момичета,
преди да тръгвам да си правя цветна снимка, искам да отхвърля други възможни проблеми.
Мисля да направим посткоитален тест и после тест за антитела.
Кажете ми къде да отида във Варна? Мисля по принцип да опитам с д-р Александров, какво ще кажете?
И още 1 въпрос? теста за антитела как точно се прави? Кръвен ли е и колко струва приблизително?
Следобед като остана сама ще пусна една тема с показатели на съпруга ми от последната спермограма.
*
Re: Тестове за антитела
« Отговор #1 -: Март 15, 2006, 10:00:44 am »
добре си се орентирала кам александров  мисля,че в маичин дом може да се направи а за цената незнам заштото несам правила такав тест
*
Тестове за антитела
« Отговор #2 -: Март 15, 2006, 11:51:14 am »
Мила ФО,
добре е да направиш цветната снимка, за да се провери проходимостта на тръбите. Цената на цветната снимка в майчин дом е 120 лева. Напиши какви изследвания сте правили (или е само спермограмата). Д-р Алексанров в момента е зает с  инвитро процедурите. Ако искаш говори лично с него дали ще има време да направи желаните от теб изследвания. При всички случаи може да ти препоръча специалист за консултация.  :D
*

fo

изследвания
« Отговор #3 -: Март 15, 2006, 12:34:23 pm »
досега сме правили:
1.операция варикоцеле, 1.5 год след това забременях, но го загубих. нямала съм проблем след аборта, пих си антибиотика. на съпруга ми спермограмата е ок. От аборта е минала 1,5г
2.последните 2 месеца пих клостил, и аз незнам защо, лекарката ми го изписа, но май е било напразно.
3.предния месец си направих влагалищна посявка- резултат candida, незнам от това дали е възможно да не се получава
хормоните ми са ок
мисля , че това сме правили.
*
Тестове за антитела
« Отговор #4 -: Март 15, 2006, 13:00:15 pm »
Както сигурно си разбрала от статиите във форума, стимулацията с клостил трябва да се прави след проверка проходимостта на тръбите. В твоя случай е добре да си излекуваш гъбичките и едва тогава да направиш цветна снимка. Назначиха ли ти някакво лечение?
Всички останали изследвания, за които питаш, аз лично съм правила в Плевен.
*

fo

гъби
« Отговор #5 -: Март 15, 2006, 13:58:14 pm »
микомакс- 1 таблетка