МЮсли, аз мисля, че добре го казах: "хората са сетивни на болка по различен начин". Ако за един игла от инжекция е най-страшното нещо, друг може да остиска да му ампутират крака без упойка. На някои жени им е много болно, мъчно и гадно, когато се зададе здрава жена на хоризонта да пита нещо елементарно или глуповато, но на други не им а така болно, искат да се смесят със здравите жени, да контактуват с тях, от там черпят енергия. Просто сме различни по сетивност. Няма лошо, просто сме различни. Не съм съгласна, че мненията са ми чак пък толква различни от на мнозинството. Т.е. от на мнозинството може би са различни, но мнозинството също така е константа с много лоши параметри и аз в повечето случаи гледам да се дистанцирам. Иди в съседната тема да видиш едно "мнозинство" какви ги е задало без пукната запетайка. Няма да изброявам, че ей сега ще ме награчат как си позволявам такива неща да кажа. Просто чета, наблЮдавам и си правя изводи. Конкретно по въпроса дали в сайта могат да пишат само хора, които имат истински проблеми по забременяването, мисля, че не ми е чак толква различно мнението от на мнозинството. За справка погледни анкетата за кого е сайтът. Нямам какво повече да добавя.
Ще ми бъде интересно ако проучиш сред участничките тук, а после сформулираш правдиво определени на подчертаната дума "истински проблеми по забременяването". Би било полезно ми се струва. Аз не се наемам. За едни проблем е да не забременеят на първия месец, за други проблем е след петата година да се окажат с една тръба и половин яйчник, разведени и банкрутирали. Просто сме различни по сетивност. Отново.
Още да попиша относно "различните" ми мнения. Знаеш ли какво е "форум"? Това е място за публични дискусии. Аз не виждам смисъла да напиша нещо, което повтаря всичко написано по-горе. Така дискусия не само че не се получава, а и не може да се очаква да се стигне до нещо ново, да се измисли нещо ново и т.н. Ако на всички ни мненията бяха еднакви, нямаше да сме форум тук, а пионерско събрание на отряд, на което един прочита доклада, а всички други са съгласни по презумпция и ръкопляскат. Предизвикателствата и различията в мненията са двигател за мисълта, само тогава мозъкът работи активно и достига да нещо ново. Иначе ще си седим на едно и също място. Ще си ревем и ще си ближем раните една на друга. Така че да живее индивидуалността, защото тя е тази, която ще ни избута една крачка напред!