0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Алое
« Отговор #40 -: Март 03, 2006, 07:57:21 am »
Цитат на: anelka
Днес от една жена, която се занимава с отглеждане на най-различни растения научих подобрен вариант на рецептата с меда и виното.Преди да започне да се пие сместта се прибавя 1 чашка водка или уиски.Предполагам, че акохола помага за усвояването на субстанцията от организма.Освен това растението трябва да е поне 3 годишно.Според тази жена алоето помагало наистина при много дори тежки заболявания, като в зависимост от проблема сместта се пие по различни схеми, в нашия вариант само до овулацията.Можело да се пие многократно и много жени употребявали тази рецепта дори само за разкрасяване.Аз смятам да пробвам.

Здравей!
Само малка поправка,листата трябва да са на минимум 4 год.
Не мисля, че по-твърдият алкохол е по-полезен.Аз съм за виното.
Моите впечатления са много добри, дори в момента пия сок от алое.
Рецептата с виното пих преди 2-3 месеца. Това, което се получи след това е, че графиката на БТ след овулация е по-висока от преди  (37.1-37.2)
Винаги съм мислела,че имам недостиг на жълтото тяло ,БТ винаги беше около 36.9  ,много рядко достигаше 37.1 и то само като единични стойности. А сега като посотянна стойност е 37,1,направо си залепва там.И съм много спокойна.Правила съм и изследване на прогестерон и двата пъти беше много висок,единият дори повече от реф.стойности.
Не съм сигурна дали е от алоето,но това беше единственото по-различно което бях пила.
Ако не помага ,поне не пречи.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Алое
« Отговор #41 -: Март 03, 2006, 09:20:05 am »
Тя рецептата пак си е с вино.Накрая преди да започне да се пие се прибавяло към цялата смес и 1 чашка твърд алкохол.Не знам дали е по-добре.[/quote]
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Алое
« Отговор #42 -: Март 03, 2006, 10:12:30 am »
Цитат на: anelka
Тя рецептата пак си е с вино.Накрая преди да започне да се пие се прибавяло към цялата смес и 1 чашка твърд алкохол.Не знам дали е по-добре.
[/quote]

Не мисля, че е по-добре.
А и за първи път чувам за този вариант.А доста се рових преди да започна да пия , доста разпитвах, четох .разликата в различните рецепти беше незначителна,най-вече в съотношението на мед,вино и алое.
Виж в  рецепти за външно приложение, имаше с ракия.
Абе незнам.всеки сам решава.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум