Здравейте и от мен,
аз чак сега ставам, днес реших да си взема един ден и без това много ме боли от този М. Добър апетит на тези, които ще обядват.
fibo, много ме радваш, някак си ми мина мъката от вчера, а като чета през какво минавате и успявате, много се надъхвам и отчаянието си отива
garga, това, което пишеш за момичето с разнопосочни тръба и овулация, ми го обясняваше една док в болницата след лапароскопията, казваше че на теория е възможно, защото те яйчниците в действителност не стоели така както ги рисуват по картинките.
Melody, как си ти? наближава ли пак да започвате? на мен ми поотмина песимизма от вчера, все пак това е втори месец от както започнахме отново с опитите, като дори предния не би трябвало да го броя, защото ти знеш... ясно ми беше през цялото време, че не е станало, обаче като ми позакъсня от нормалните 25-26 дни и направих една голяма глупост. стоях в офиса и единственото, което виждах и мислех е как отивам до аптеката да си взема тест и виждам 2 чертички. така около 2 часа, след което го направих - отидох, взех си тест и като отидох до тоалетната видях М! толкова зле ми стана, за два часа така се бях пренавила, че въпреки това пишнах на теста
та така, ще пробвам още 2-3 месеца и ако не стане - ще тичам при док, и без това и той така ми каза.
приятен ден на всички и без неканени лелки!