Аз имам поликистозни яйчници.Зимата образувалите ми се кисти са придружени със силни, понякога непоносими болки.Винаги ми изписват три инжекции прогестерон.И понеже ми беше писнало от това лечение отидох миналата зима в аптеката и си купих билките на Тошков за кисти и разни там женски проблеми.Това беше към 10 часа сутринта, бях на работа.Към 12,30 болките ми попреминаха.Бях на 7-то небе от радост, че се оттървах от инжекциите.Не знам дали е било внушение или не.Пих ги известно време, но не забелязах някакъв ефект и ги захвърлих.След това си купих таблетките на д-р Сашка...бяха нови на пазара и ми ги препоръчаха пред тези на Тошков.Доста се разрових и питах за тези хапчета и ето до какви заключения стигнах:
1. На пазара има билкови таблетки произведени от три фирми условно ще ги нарека така - Тошков, Сашка и още един
/забравих им имената/ д-р Тошков и д-р Сашка са съпруг и съпруга
, а третият лекар произвеждащ такъв вид таблетки е брат на д-р Тошков
2. В началото билковите таблетки са били чудесни, но с навлизането им на пазара качеството на подбраните билки се е понижило
3. Всички лекари, които съм питала за тези таблетки КАТЕГОРИЧНО ги отхвърлят
т.1 и 2 ми го каза моя позната, която работи в аптека и е запозната с материята.Не правя никаква реклама или антиреклама на този вид медикаменти.Аз винаги ще съм "за" алтернативния метод на медицина.Но просто не трябва да прилагаме принципа "Ако не помогне, то поне няма да навреди" с лека ръка.
След горепрочетеното дори съм склонна да вярвам, че може да се задържат и в организма