0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Първа консултация!
« Отговор #20 -: Март 21, 2006, 11:23:50 am »
Цитат на: mira_d
StefiZ и Minikky,
Моля ви, кажете как става записването на часове в събота. Днес се обаждах в клиниката, но ми казаха, че за тази седмица всечки часове са заети, а докторът ми каза да отида до 5 ден на МЦ. Пети ден ми е в събота. Днес и утре докторът бил на конгрес. За събота с половин уста ми казаха, че не приема. Записаха ме евентуално за четвъртък в 2, но изобщо не било сигурно, че щял да се съгласи да ме прегледа. И аз какво да правя сега. Този цикъл може да го пропусна. Много неприятно.  :( Накрая ще взема да му се обадя на мобилния и да го помоля да ме приеме.

Мира, точно така - обади му се на мобилния и кажи, че в събота ти се пада 5-ти ден. няма да пропускаш... ако не е в събота, все ще те смести в някой от предните 2 дни.

и по принцип, когато се обаждате да записвате час и ви е свързано с точно определени дни от цикъла - казвайте на регистраторката, че докторът ви е казал да се явите точно на тоя ден и сте в процедура. така ще знаят, че не може да ви отлагат и все ще ви сместят някак.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!