0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ- Варна 3
« Отговор #760 -: Септември 06, 2009, 14:37:06 pm »
Благодаря ви момичета за топлото посрещане  :) Разплаках се докато разглеждах галерията с така чаканите дечица, толкова надежда и вяра вдъхват тези детски усмивки  :D Специални благодарности на cygnus  :D
dessi-kk, не се притеснявай от сега, док много често дава примери как от далеч не перфектни ембриони се раждат абсолютно здрави, красиви, перфектни бебчета  :D Така, че усмихвай се и си чакай двете чертички на тестчето  :)
На мен днес ми дойде цикъла, и ме хвана малко неподготвена, понеже този път док реши да съм без противозачатъни, чаках го след около 2-3 дни и дори лекарствата не бях купила, но преди час си взех пурегона, обадих се на док и си мислех, че ще ме извика още днес, но той каза - утре или вдругиден, разбрахме се за утре, така че моят втори опти започва  :)
Сега вече се чувствам по-добре, отново се появи онзи блясък в очите, когато знам, че правя нещо и съм толкова близо до сбъдването на една мечта :D Отново пожелавам успех на всички ни! :D
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #761 -: Септември 06, 2009, 14:54:32 pm »
Sunny, успех със стимулацията, дано всичко е наред! Ще стискаме палци!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #762 -: Септември 06, 2009, 15:27:51 pm »
Успех, съни! :)
« Отговор #763 -: Септември 06, 2009, 15:32:35 pm »
Моето детенце е в тази галерия и моите ембриони не бяха от най-добрите.Не губете надежда момичета.
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #764 -: Септември 06, 2009, 16:07:01 pm »
Здравейте, момичета. И ние стартирахме. Тази сутрин сложихме първата доза гонал.Чувсвтвам се страхотно. При първия ми опит ме беше страх от всичко-инжекции, пункция, трансфер...леле майко 8O.Сега знам, че не е толкова страшно.
И едно въпросче към момичетата, които са били на къс протокол. Цикъла ми кога следва да спре? Забравих да питам док, дали да очаквам ли нещо по-различно при него...

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #765 -: Септември 06, 2009, 16:18:33 pm »
И едно въпросче към момичетата, които са били на къс протокол. Цикъла ми кога следва да спре? Забравих да питам док, дали да очаквам ли нещо по-различно при него...

Моят спря напълно около 3 дни след първия гонал.
Успех Филаделфия:)
Съни, успех и на теб.

Много се вълнувам момичета и много ще се моля и надявам заедно с вас:)
*
« Отговор #766 -: Септември 06, 2009, 16:39:37 pm »
Съни , Филаделфия :) успех момичета стискам палци да последвате успеха на Лиско.

Лисе  :)много се радвам за теб ,пази се  :bighug: и цункай малките лисета от мен.
« Отговор #767 -: Септември 06, 2009, 16:54:12 pm »
късмет и успех на съни и филаделфия и от мен, Дано този ви опит приключи с  :bfp:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #768 -: Септември 06, 2009, 16:58:32 pm »
късмет и успех на съни и филаделфия и от мен, Дано този ви опит приключи с  :bfp:
за теб  :D

И от мен :))
Деси КК много стиснати палци и за теб  :D

« Отговор #769 -: Септември 06, 2009, 17:15:56 pm »
Филаделфия, Съни - Успех! Да увеличите броя на сладките бебоци в галерията на Зачатие!

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #770 -: Септември 06, 2009, 17:54:11 pm »
Много ви благодаря момичета, точно това ми трябваше сега, малко допълнителен кураж, обещавам, ще се постараем да запълним галерията  :D
Филаделфия,успех и на теб, от тук натаък само вяра и усмивки :D, и аз първият път бях така, страх от инжекциите, страх от пункцията, от упойката, от трансфера, от всичко, сега ми е много по-спокойно, само от време на време се прокрадва притеснението от евентуален неуспех, но бързо го гоня  :wink:
И дано всички имаме от онези тестове с по двете чертички  :wink: :D
« Последна редакция: Септември 06, 2009, 17:56:13 pm от *sunny* »
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #771 -: Септември 06, 2009, 18:05:56 pm »
Благодаря ви и аз момичета.Решили сме да не споделяме с приятели и близки за този ни опит. Не искам всички да ме гледат "съпричастно" и да ми се задават разни въпроси.За това момичета се радвам и благодаря на вашата подкрепа.Наистина знаете как да приповдигнете "бойния" ни дух :D.Още веднъж благодарности на вас, а на Sunny и на всички останали момичета, които са в очакване на процедурата желая искрено успех!

« Отговор #772 -: Септември 06, 2009, 18:18:10 pm »
Благодаря ви и аз момичета.Решили сме да не споделяме с приятели и близки за този ни опит. Не искам всички да ме гледат "съпричастно" и да ми се задават разни въпроси.За това момичета се радвам и благодаря на вашата подкрепа.Наистина знаете как да приповдигнете "бойния" ни дух :D.Още веднъж благодарности на вас, а на Sunny и на всички останали момичета, които са в очакване на процедурата желая искрено успех!
аз също съм по твоята стратегия :D , само аз и приятеля ми знаем, дори на майка ми не съм казала  :oops: , честно казано първия път тя толкова много се разстрои че се чудих кой по напред да успокоявам нея или себе си. Що се отнася до приятелите предпочитам този път да мине всичко мирно и тихо без всеки ден някой да ме пита "какво стана? кога ще се разбере?"
*
« Отговор #773 -: Септември 07, 2009, 08:46:42 am »
Включвам се и аз, малко по-рано, отколкото предполагах. Мислех, че ще започнем вторият опит през октомври, но д-р Александров ме изненада и сега към 17-19.09 очаквам цикъл и стартираме. Този път протокола ще е къс. Док е убеден, че ще съм бременна преди да започнем, тъй като имам една тръба, "ремонтирана" от него  :D. А аз вече нямам търпение да започваме  :)

« Отговор #774 -: Септември 07, 2009, 09:24:32 am »
Филаделфия, Деси, Съни успех момичета-с вас сме  :bighug:
Дани успешен старт и на теб  :)
Аз си пия противозачатъчните този месец,а утре или вдругиден ще отида на сондаж.Някой ако може да каже две думи за тази процедура  :? и има ли някакви условия-като пълен/празен мехур или нещо подобвно.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #775 -: Септември 07, 2009, 10:34:37 am »
Elina, манипулацията е съвсем безболезнена, за това ще се убедиш сама.Целта и е да се провери проходимостта до матката с катетър с цел улеснение по време на самия трансфер.За пикочния мехур...мисля че нямаше изискване да е пълен.Това се отнася за самия трансфер, тогава мехура трябва да е пълен. И съвсем кратичък е сондажа...Успех ти желая!Успех и на Dani_j!

« Отговор #776 -: Септември 07, 2009, 10:36:37 am »
Ели,сондажа е "тренировка",както се изрази моят доктор преди ин витро.По специално определят с какъв катетър ще вкарат ембрионите.Не искам да те плаша,но при мене беше болезнен,защото се наложи да разширят шийката на матката.Всичко протича за около 10-15 минути,така че не се притеснявай.Ти си герой-ще се справиш!
Ако ти се чете виж тук и тук
« Отговор #777 -: Септември 07, 2009, 10:57:21 am »
Благодаря ви момичета.Ама Мерилин с тези линкове които ми даде-чак и упойки ли бее  :? Док не ми спомена нищо за това и предполагам че при мен няма да ива упойка>

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #778 -: Септември 07, 2009, 11:17:32 am »
Ама Мерилин с тези линкове които ми даде-чак и упойки ли бее  :? Док не ми спомена нищо за това и предполагам че при мен няма да ива упойка>
Няма страшно, не се прави с упойка вече, просто Мерилин ти е дала линкове към по-стари теми, а едно време така се процедираше. Нищо няма да усетиш на този сондаж, като обикновен гинекологичен преглед е, е има и изключения като Мерилин, но наистина са изключение и вярвам да не си от тях.
 Искам да пожелая много успех на есенната групичка, бъдете спокойни, весели и позитивни, вярвайте на док и в успешния финал и ще се получи точно така!  :bighug:
« Отговор #779 -: Септември 07, 2009, 11:17:57 am »
Не и на мен не са ми били упойка,но в някой случаи може би се налага.Според мене това зависи от практиката на клиниката и го правят само в някой клиники.Щом доктора не ти е казал значи няма от какво да се притесняваш.
Не го мисли изобщо-няма нищо страшно.
Успех!!! :bighug: